Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-22 19:23
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: fk mercedes Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7258
fk. derby FC Rebels
sigurica Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Brene rent richting de bal. Brene geeft een hoge lob. Wójcik speelt de bal door. Nakai rent richting de bal. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Frąszczak is nu in balbezit. Kürtös begaat een overtreding. Frąszczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bayer met een snel genomen vrije trap. Filipet springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jalšovec met een sublieme pass. Nakai rent richting de bal. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai onderschept slim de pass. Nakai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pérez Villamil is nu in balbezit. Pérez Villamil geeft de bal voor. Chacón kopt de bal weg. Nakai is nu in balbezit. Nakai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Villa Falcon rent richting de bal. Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik passt de bal met de wreef. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai draait met de bal, schiet en ... Szögedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Wójcik is nu in balbezit. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Nakai rent richting de bal. Nakai haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chacón de bal onder controle te krijgen. Szögedi bokst de bal weg.

44e minuut.
Andraszak geeft de bal voor. Inworp. Hilton met de inworp. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 56%, FC Rebels 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk. derby - FC Rebels 0:0

48e minuut.
Kürtös kopt de bal weg. Wójcik heeft problemen om de bal te vangen. Wójcik speelt de bal door. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Virkkinen de bal onder controle te krijgen. Kürtös rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frąszczak. Kürtös wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kürtös kan niet meer verder spelen. Beltrame komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pérez Villamil geeft een hoge lob. Chacón kopt de bal weg. Daar is Woodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai haalt uit met een fantastische trap. Szögedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hilton kopt de bal weg. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai passt de bal in één keer door. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Villa Falcon rent richting de bal. Koljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villa Falcon raakt geblesseerd tijdens het duel. Vervoort zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filipet maakt een snoekduik en kopt de bal. Dokić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Liechti heeft problemen om de bal te vangen. Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik met een sublieme pass. Nakai is nu in balbezit. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón passt de bal met de wreef. Nakai rent richting de bal. Nakai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 60%, FC Rebels 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk. derby - FC Rebels 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Hilton probeert naar een medespeler te passen. Koljević rent richting de bal. Koljević geeft de bal voor. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai schiet op doel. Szögedi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 59%, FC Rebels 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk. derby - FC Rebels 0:0

108e minuut.
Wójcik kopt de bal weg. Chacón kan de bal niet met de borst controleren. Chacón passt de bal in één keer door. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

110e minuut.
Brene rent richting de bal. Brene geeft de bal voor. Harabagiu rent richting de bal. Nakai onderschept slim de pass. Nakai haalt uit met een fantastische trap. Szögedi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Rebels 0:1

119e minuut.
Beltrame is nu in balbezit. Beltrame geeft de bal voor. Hilton kopt de bal weg. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Rebels 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 69%, FC Rebels 31%.
fk. derby - FC Rebels 0:2