Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Aeropuerto Fúria Roja Guabirá
Normal Tactiek Tunda
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 34.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


18e minuut.
Chavez rent richting de bal. Chavez passt de bal in één keer door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. Gisbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Aeropuerto - Fúria Roja Guabirá 0:1

22e minuut.
Ayllón passt de bal met de wreef. Maita bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinacelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medinacelli krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Callejas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selich met de inworp. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Medinacelli rent richting de bal. Iquiapaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda rent richting de bal. Chavez is nu in balbezit. Chavez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Aeropuerto - Fúria Roja Guabirá 0:2

34e minuut.
Chavez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alanoca komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Maita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayllón is nu in balbezit. Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanoca schiet op doel. Gisbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ayma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Aeropuerto - Fúria Roja Guabirá 0:3

43e minuut.
Medinacelli rent richting de bal. Alanoca onderschept slim de pass. Alanoca passt de bal met de wreef. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Iquiapaza probeert naar een medespeler te passen. Maita is nu in balbezit. Ayllón speelt de bal door. Daar is Alanoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alanoca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gisbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Aeropuerto 78%, Fúria Roja Guabirá 22%.
Alianza Aeropuerto - Fúria Roja Guabirá 0:3

64e minuut.
Pelaes is nu in balbezit. Selich onderschept slim de pass. Selich passt de bal in één keer door. Daar is Alanoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alanoca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Selich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alanoca geeft een lange en hoge pass. Maita rent richting de bal. Maita schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ojeda de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Medinacelli heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal in één keer door. Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanoca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Aeropuerto - Fúria Roja Guabirá 0:4

80e minuut.
Alanoca haalt uit met een fantastische trap. Ugarte kopt de bal weg. Daar is Ayma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanoca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Saldías geeft de bal voor. Alanoca is nu in balbezit. Alanoca passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Selich bereikt de bal nog maar net als eerste. Selich geeft een lange en hoge pass. Abastoflor heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Aeropuerto 81%, Fúria Roja Guabirá 19%.
Alianza Aeropuerto - Fúria Roja Guabirá 0:4