Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Krisla FC Cherniavka
Normal Tactiek Iryna
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 34
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Klungelig pakt Krivosheev de bal. MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach passt de bal met de wreef. Daar is Stijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijnen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vossen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nivinski met de inworp. Krivosheev rent richting de bal. Krivosheev schiet op doel. Avrigeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Mygalatiyk de bal. Manunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Manunza passt de bal met de wreef. Daar is Stijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijnen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chesnakov trapt de bal weg van het doel. MacConnach kopt de bal weg. Stijnen rent richting de bal. Polunitski rent richting de bal. Polunitski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Stijnen passt de bal in één keer door. Polunitski rent richting de bal. Polunitski schiet op doel. Kutepov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - FC Cherniavka 0:1

45e minuut.
Nivinski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirilyuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 61%, FC Cherniavka 39%.
Dynamo Krisla - FC Cherniavka 0:1

50e minuut.
Vişoianu geeft een hoge lob. Daar is Zuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen draait met de bal, schiet en ... Chesnakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - FC Cherniavka 0:2

85e minuut.
Vişoianu met een sublieme pass. Daar is Manunza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manunza geeft een lange en hoge pass. Polunitski is nu in balbezit. Polunitski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dogadailo speelt de bal door. Polunitski rent richting de bal. Polunitski probeert naar een medespeler te passen. Stijnen rent richting de bal. Stijnen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 50%, FC Cherniavka 50%.
Dynamo Krisla - FC Cherniavka 0:2