Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StanVic BAPAKMU FC
Normal Tactiek 541
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Effendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doni heeft problemen om de bal te vangen. Doni met een sublieme pass. Mordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - BAPAKMU FC 0:1

8e minuut.
Salossa is nu in balbezit. Lares verovert de bal door een tackle van achteren. Lares probeert naar een medespeler te passen. Doni rent richting de bal. Doni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - BAPAKMU FC 0:2

12e minuut.
Misrun met een sublieme pass. Suhardiman is nu in balbezit. Doni onderschept slim de pass. Doni schiet op doel. Sujianto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - BAPAKMU FC 0:3

23e minuut.
Salossa kopt de bal weg. Klungelig pakt Sunito de bal. Szarniak rent richting de bal. Sunito onderschept slim de pass. Sunito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Salossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lares verovert de bal door een tackle van achteren. Lares probeert naar een medespeler te passen. Doni bereikt de bal nog maar net als eerste. Doni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StanVic 73%, BAPAKMU FC 27%.
StanVic - BAPAKMU FC 0:3

51e minuut.
Sujianto is nu in balbezit. Taufiqrahman geeft de bal voor. Inworp. Sudradjat met de inworp. Doni geeft de bal voor. Taufiqrahman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lares rent richting de bal. Lares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - BAPAKMU FC 0:4

58e minuut.
Taufiqrahman trapt de bal weg. Keleković kopt de bal weg. Daar is Lares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doni is nu in balbezit. Doni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sunito rent richting de bal. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz passt de bal zonder na te denken. Mordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Doni rent richting de bal. Doni passt de bal in één keer door. Sujianto rent richting de bal. Lares onderschept slim de pass. Lares haalt uit met een fantastische trap. Taufiqrahman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StanVic 75%, BAPAKMU FC 25%.
StanVic - BAPAKMU FC 0:4