Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sul Klikks GIO FC Pawla Wolves
343 Tactiek kurt
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.3 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Kacperzak speelt de bal door. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. de las Heras passt de bal met de wreef. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Daar is de las Heras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de las Heras passt de bal in één keer door. Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De Marco met een sublieme pass. Rzepicha kopt de bal weg. de las Heras is nu in balbezit. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. de las Heras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pulis de bal. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:1

15e minuut.
Rzepicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha passt de bal zonder na te denken. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:2

19e minuut.
Rzepicha met een sublieme pass. de las Heras is nu in balbezit. de las Heras speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel. De Marco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Laus is nu in balbezit. Rzepicha onderschept slim de pass. Rzepicha met een sublieme pass. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki passt de bal met de wreef. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Navarro rent richting de bal. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda speelt de bal door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Rzepicha de bal. Ogryczak is nu in balbezit. Ogryczak passt de bal met de wreef. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is de las Heras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buixeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Buixeda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:3

38e minuut.
Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda is nu in balbezit. Lukierek rent richting de bal. Buixeda rent richting de bal. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Leone rent richting de bal. Rzepicha verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepicha geeft een hoge lob. Buixeda rent richting de bal. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rzepicha passt de bal in één keer door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek rent richting de bal. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De Marco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De Marco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:4

42e minuut.
Buixeda onderschept slim de pass. Buixeda passt de bal met de wreef. de las Heras speelt de bal door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sul Klikks GIO FC 76%, Pawla Wolves 24%.
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:5

49e minuut.
De Marco probeert naar een medespeler te passen. Ogryczak kopt de bal weg. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ... De Marco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:6

51e minuut.
Klungelig pakt Rzepicha de bal. Rzepicha passt de bal in één keer door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel. Cefai probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:7

52e minuut.
Miceli probeert naar een medespeler te passen. Laus is nu in balbezit. Lukierek verovert de bal door een tackle van achteren. Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kacperzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ogryczak passt de bal zonder na te denken. Lukierek rent richting de bal. Buixeda is nu in balbezit. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:8

60e minuut.
Buixeda controleert de bal met de borst. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De Marco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:9

61e minuut.
Knioła komt het veld opgelopen. Năsosu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Pulis rent richting de bal. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:10

64e minuut.
Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Năsosu de bal. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De Marco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Leone onderschept slim de pass. Rzepicha rent richting de bal. Rzepicha passt de bal in één keer door. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek schiet op doel. De Marco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Năsosu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gia Kiên komt het veld opgelopen.

67e minuut.
de las Heras rent richting de bal. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu speelt de bal door. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu passt de bal zonder na te denken. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. de las Heras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:11

70e minuut.
Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus speelt de bal door. de las Heras is nu in balbezit. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:12

71e minuut.
Puli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Knioła geeft de bal voor. Năsosu probeert de bal aan de voet te houden. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De Marco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:13

75e minuut.
Puli rent richting de bal. Puli geeft een lange en hoge pass. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:14

78e minuut.
Klungelig pakt Lukierek de bal. Năsosu rent richting de bal. Lukierek rent richting de bal. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Spiteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de las Heras met de inworp. Knioła geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
de las Heras kopt de bal weg. Puli probeert de bal met de borst te controleren. Puli probeert naar een medespeler te passen. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. de las Heras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:15

82e minuut.
Rzepicha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lukierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De Marco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:16

85e minuut.
Klungelig pakt Năsosu de bal. de las Heras rent richting de bal. de las Heras passt de bal met de wreef. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Marco met een harde bal richting middenveld. Rzepicha kopt de bal weg. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De Marco bokst de bal weg. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Gia Kiên geeft de bal voor. Ghio probeert de bal aan de voet te houden. Lukierek is nu in balbezit. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sul Klikks GIO FC 88%, Pawla Wolves 12%.
Sul Klikks GIO FC - Pawla Wolves 0:17