Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Marsupiales Johan16
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Hasburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasburn geeft een lange en hoge pass. Sagastume kopt de bal weg. Enamorado rent richting de bal. Enamorado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal zonder na te denken. Enamorado is nu in balbezit. Enamorado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Johan16 0:1

21e minuut.
Daar is Sagastume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valle. Sagastume is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Luca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borjas kopt de bal weg. Enamorado is nu in balbezit. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Johan16 0:2

39e minuut.
Almendra passt de bal met de wreef. Lujan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lazarus de bal. Enamorado rent richting de bal. Enamorado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Johan16 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 67%, Johan16 33%.
Leones Marsupiales - Johan16 0:3

51e minuut.
Lujan geeft een lange en hoge pass. Osorio rent richting de bal. Borjas onderschept slim de pass. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lazarus de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Almendra passt de bal met de wreef. Enamorado rent richting de bal. Enamorado met een sublieme pass. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Osorio probeert naar een medespeler te passen. Uriarte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lujan. Lujan krijgt een gele kaart. Uriarte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uriarte kan niet meer verder spelen. Lujan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Osorio kopt de bal weg. Daar is Enamorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulloa is nu in balbezit. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Johan16 0:4

77e minuut.
De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca geeft de bal voor. Enamorado is nu in balbezit. Borjas rent richting de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Johan16 0:5

84e minuut.
Lujan is nu in balbezit. Lujan geeft de bal voor. Lazarus heeft problemen om de bal te vangen. Enamorado rent richting de bal. Enamorado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 60%, Johan16 40%.
Leones Marsupiales - Johan16 0:5