Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goleros Fc CD Guascoran
Normal Tactiek Killer
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Vega met een snelle inworp. Espinal geeft de bal voor. Garcia is nu in balbezit. Garcia haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Raus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garcia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Márquez de bal onder controle te krijgen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda begaat een overtreding. Vega moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vega kan niet meer verder spelen. Anderson komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenes rent richting de bal. Fratta verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratta schiet op doel. Nolasco bokst de bal weg.

12e minuut.
Aldana geeft een lange en hoge pass. Tejeda controleert de bal met de borst. Tejeda speelt de bal door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brenes rent richting de bal. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda geeft een hoge lob. Nolasco bokst de bal weg.

16e minuut.
Valderrama speelt de bal door. Klungelig pakt Dunod de bal. Dunod geeft de bal voor. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta schiet op doel. Nolasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Calderon passt de bal met de wreef. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre passt de bal met de wreef. Fratta is nu in balbezit. Fratta haalt uit met een fantastische trap. Nolasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleros Fc - CD Guascoran 0:1

23e minuut.
Cáceres geeft de bal voor. Márquez kopt de bal weg. Gudiel is nu in balbezit. Gudiel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fratta de bal onder controle te krijgen. Nolasco bokst de bal weg.

24e minuut.
Caso probeert de bal met de borst te controleren. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta schiet op doel. Brenes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calderon neemt de hoekschop. Aguirre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleros Fc - CD Guascoran 0:2

26e minuut.
Espinal passt de bal in één keer door. Aldana rent richting de bal. Fratta verovert de bal door een tackle van achteren. Fratta haalt uit met een fantastische trap. Nolasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleros Fc - CD Guascoran 0:3

31e minuut.
Gudiel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fratta de bal onder controle te krijgen. Caso onderschept slim de pass. Espinal probeert naar een medespeler te passen. Márquez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fratta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dunod raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jeffs komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Aldana geeft een hoge lob. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda passt de bal met de wreef. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleros Fc 74%, CD Guascoran 26%.
Goleros Fc - CD Guascoran 0:3

49e minuut.
Tejeda speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gudiel geeft een lange en hoge pass. Caso is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Fratta rent richting de bal. Fratta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Garcia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jeffs maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aguirre kopt de bal weg. Klungelig pakt Fratta de bal. Fratta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carrion heeft problemen om de bal te vangen. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal zonder na te denken. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Valderrama de bal. Raus is nu in balbezit. Raus geeft een hoge lob. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleros Fc - CD Guascoran 0:4

78e minuut.
Nolasco speelt de bal door. Perecemli controleert de bal met de borst. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Perecemli onderschept slim de pass. Perecemli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta verovert de bal door een tackle van achteren. Fratta schiet op doel. Nolasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Nolasco speelt de bal door. Raus kan de bal niet met de borst controleren. Raus geeft een hoge lob. Nolasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Fratta heeft problemen om de bal te vangen. Fratta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caso de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calderon neemt de hoekschop. Aguirre springt en kopt de bal. Nolasco bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Goleros Fc - CD Guascoran 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleros Fc 78%, CD Guascoran 22%.
Goleros Fc - CD Guascoran 0:5