Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bụng Bự Hải Dương
Dream 2 Tactiek 44-22222222
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
44.3 gemiddelde waardering 48.7
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie passt de bal in één keer door. Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel. Davey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Pişkin heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Davey bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hoàng Xuân rent richting de bal. Hoàng Xuân geeft de bal voor. Minh Vũ geeft een lange en hoge pass. Secăreanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szloch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Millán komt het veld opgelopen.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michelena komt het veld opgelopen. Bandelewski komt het veld opgelopen. Sanita komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bụng Bự 58%, Hải Dương 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Bụng Bự - Hải Dương 0:0

47e minuut.
Sanita verovert de bal door een tackle van achteren. Sanita speelt de bal door. Gia Hưng is nu in balbezit. Gia Hưng draait met de bal, schiet en ... Pinky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bụng Bự - Hải Dương 1:0

49e minuut.
Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Davey bokst de bal weg.

56e minuut.
Sitarz geeft een hoge lob. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanita is nu in balbezit. Sanita geeft een lange en hoge pass. Gia Hưng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya geeft een lange en hoge pass. Minh Vũ kan de bal niet met de borst controleren. Millán rent richting de bal. Millán draait met de bal, schiet en ... Pinky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sanita kopt de bal weg. Klungelig pakt Sadowski de bal. Gia Hưng is nu in balbezit. Hoàng Xuân is nu in balbezit. Hoàng Xuân haalt uit met een fantastische trap. Pinky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bụng Bự - Hải Dương 2:0

78e minuut.
Sadowski geeft de bal voor. Daar is Fabbreschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabbreschi geeft de bal voor. Gia Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Minh Vũ geeft een hoge lob. Hoàng Hà controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bandelewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gia Hưng rent richting de bal. Gia Hưng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bụng Bự 44%, Hải Dương 56%.
Team Bụng Bự - Hải Dương 2:0