Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slumzor Nong Khai Bulls
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Klungelig pakt bin Muhammad de bal. Sripan rent richting de bal. Sripan passt de bal zonder na te denken. bin Mat Dali is nu in balbezit. bin Mat Dali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jia-Nian is nu in balbezit. Jia-Nian passt de bal zonder na te denken. Prakrom rent richting de bal. Prakrom haalt uit met een fantastische trap. Anekwittaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Khachomprasart geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maleenon de bal. Wattanasinn rent richting de bal. Wattanasinn geeft de bal voor. Prakrom krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jitiwattana passt de bal in één keer door. bin Mat Dali is nu in balbezit. Khachomprasart bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Dali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Dali schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slumzor - Nong Khai Bulls 1:0

35e minuut.
bin Muhammad geeft de bal voor. Jia-Nian kopt de bal weg. Jaruphan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prakrom is nu in balbezit. Prakrom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chawla met een sublieme pass. Prakrom is nu in balbezit. Anekwittaya begaat een overtreding. Anekwittaya krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wattanasinn geeft de bal voor. Prakrom is nu in balbezit. Soo met een sublieme pass. Daar is Jia-Nian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jia-Nian draait met de bal, schiet en ... Dacheng bokst de bal weg.

43e minuut.
Jia-Nian speelt de bal door. Rermkjjakam met een sublieme pass. Wiriyakrai rent richting de bal. Jia-Nian onderschept slim de pass. Jia-Nian schiet op doel. Dacheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slumzor 71%, Nong Khai Bulls 29%.
Slumzor - Nong Khai Bulls 1:0

55e minuut.
Jia-Nian passt de bal zonder na te denken. Prakrom is nu in balbezit. Maleenon onderschept slim de pass. Jia-Nian verovert de bal door een tackle van achteren. Jia-Nian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jia-Nian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Nian draait met de bal, schiet en ... Prakrom probeert de bal aan de voet te houden. Wattanasinn rent richting de bal. Wattanasinn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jaruphan rent richting de bal. Jia-Nian verovert de bal door een tackle van achteren. Jia-Nian probeert naar een medespeler te passen. Prakrom is nu in balbezit. Prakrom draait met de bal, schiet en ... Dacheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slumzor 62%, Nong Khai Bulls 38%.
Slumzor - Nong Khai Bulls 1:0