Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-22 21:24
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: harwich fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3014
harwich fc Oakley Mugs
352 Tactiek HEYHO
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Ndala heeft problemen om de bal te vangen. Ndala met een sublieme pass. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou schiet op doel. Gigolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwoon-Young heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - Oakley Mugs 0:1

3e minuut.
Mackenzie onderschept slim de pass. Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Efthimiou rent richting de bal. Efthimiou schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pescaru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - Oakley Mugs 0:2

6e minuut.
Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harper de bal. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gigolo trapt de bal weg van het doel. Gerrard Suarez kopt de bal weg. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - Oakley Mugs 0:3

8e minuut.
Serbezov rent richting de bal. Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - Oakley Mugs 0:4

10e minuut.
Kwoon-Young geeft de bal voor. Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiou schiet op doel. Pescaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gigolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Wilmots probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiou haalt uit met een fantastische trap. Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots onderschept slim de pass. Wilmots passt de bal zonder na te denken. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou draait met de bal, schiet en ... Gigolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kwoon-Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - Oakley Mugs 0:5

26e minuut.
Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young passt de bal in één keer door. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - Oakley Mugs 0:6

33e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Wilmots kan de bal niet met de borst controleren. Perez is nu in balbezit. Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmots geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Marshall geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taylor de bal. Ndala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 67%, Oakley Mugs 33%.
harwich fc - Oakley Mugs 0:6

52e minuut.
Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young passt de bal met de wreef. Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiou draait met de bal, schiet en ... Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - Oakley Mugs 0:7

61e minuut.
Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pescaru de bal. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Peláez speelt de bal door. Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borycki krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Wilmots rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harper. Wilmots is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harper geeft de bal voor. Cabrera met een snel genomen vrije trap. Kwoon-Young krijgt zijn hoofd ertegen. Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Wilmots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilmots probeert naar een medespeler te passen. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou schiet op doel. Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 62%, Oakley Mugs 38%.
harwich fc - Oakley Mugs 0:7