Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-22 21:24
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Inter ya Nan Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
Inter ya Nan Thamesmead Town FC
Normal Tactiek Higher attack
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
22.7 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten good
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Gould probeert naar een medespeler te passen. Freedman rent richting de bal. Freedman passt de bal in één keer door. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pickles speelt de bal door. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Derbin de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pickles rent richting de bal. Pickles speelt de bal door. Coucquyt probeert naar een medespeler te passen. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pickles speelt de bal door. Derbin rent richting de bal. Derbin passt de bal zonder na te denken. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pickles kopt de bal weg. Daar is Trevitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coucquyt rent richting de bal. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:1

25e minuut.
Coucquyt haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt CoIe de bal. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. Gould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:2

27e minuut.
Gould met een harde bal richting middenveld. Scholes kopt de bal weg. Derbin met een sublieme pass. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh geeft een hoge lob. Lankshear kopt de bal weg. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Coucquyt is nu in balbezit. Derbin is nu in balbezit. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:3

41e minuut.
Speedie rent richting de bal. Freedman onderschept slim de pass. Freedman passt de bal met de wreef. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter ya Nan 82%, Thamesmead Town FC 18%.
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:3

47e minuut.
Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman geeft de bal voor. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel. Gould probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:4

49e minuut.
Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickles is nu in balbezit. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:5

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazza met een snelle inworp. Pickles rent richting de bal. Pickles geeft een hoge lob. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Inworp. Cooper met de inworp. Klungelig pakt Freedman de bal. Freedman geeft een hoge lob. Derbin kopt de bal weg. Gould bokst de bal weg. Coucquyt kan de bal niet met de borst controleren. Gould bokst de bal weg. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel. Paal! Lankshear bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankshear geeft de bal voor. Cooper kopt de bal weg. Pickles geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Walsh de bal. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walsh. Walsh krijgt een gele kaart. Dewsbury-Hall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garner wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Trevitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevitt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Canio met de inworp. Pickles geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Derbin de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:6

66e minuut.
Freedman geeft een lange en hoge pass. Di Canio geeft de bal voor. Daar is CoIe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pickles rent richting de bal. Pickles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Derbin de bal. Derbin schiet op doel. Gould probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:7

82e minuut.
Gould speelt de bal door. Inworp. Pickles met een snelle inworp. Di Canio geeft een hoge lob. Freedman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pickles verovert de bal door een tackle van achteren. Pickles met een sublieme pass. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap. Gould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:8

88e minuut.
Pickles neemt vlug de vrije trap. Trevitt controleert de bal met de borst. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt draait met de bal, schiet en ... Gould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter ya Nan 82%, Thamesmead Town FC 18%.
Inter ya Nan - Thamesmead Town FC 0:9