Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Awesome United UDMUR
Normal Tactiek Maggie Q
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten very good
poor Passen very good
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Liguori passt de bal zonder na te denken. Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz geeft de bal voor. Enculescu rent richting de bal. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:1

5e minuut.
Muyters is nu in balbezit. Liguori onderschept slim de pass. Liguori met een sublieme pass. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Poepon onderschept slim de pass. Poepon speelt de bal door. Prestes rent richting de bal. Prestes draait met de bal, schiet en ... de Meersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:2

11e minuut.
Schiavone geeft een lange en hoge pass. Zonneveld heeft problemen om de bal te vangen. Prestes kopt de bal weg. Srdić geeft een hoge lob. Enculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Prestes controleert de bal met de borst. Prestes met een sublieme pass. Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Prestes rent richting de bal. Prestes haalt uit met een fantastische trap. de Meersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:3

17e minuut.
Vučićević kopt de bal weg. de Korver heeft problemen om de bal te vangen. Matusewicz met een sublieme pass. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. de Meersman met een harde bal richting middenveld. Liguori kopt de bal weg. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:4

25e minuut.
Srdić kopt de bal weg. Prestes rent richting de bal. Prestes probeert naar een medespeler te passen. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
de Korver passt de bal zonder na te denken. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone speelt de bal door. Prestes is nu in balbezit. Prestes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:5

32e minuut.
Bouy met een sublieme pass. Poepon met een sublieme pass. Klungelig pakt de Korver de bal. Enculescu rent richting de bal. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
de Meersman met een harde bal richting middenveld. Liguori probeert naar een medespeler te passen. Enculescu probeert de bal met de borst te controleren. Prestes rent richting de bal. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Enculescu draait met de bal, schiet en ... de Meersman met een sublieme pass. Liguori speelt de bal door. Prestes rent richting de bal. Prestes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:6

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat de Meersman niet meer kan verder spelen. Hauer komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Matusewicz passt de bal met de wreef. Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Enculescu passt de bal in één keer door. Prestes rent richting de bal. Prestes haalt uit met een fantastische trap. Hauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. Liguori verovert de bal door een tackle van achteren. Liguori speelt de bal door. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Liguori passt de bal met de wreef. Daar is Enculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enculescu probeert naar een medespeler te passen. Prestes rent richting de bal. Prestes draait met de bal, schiet en ... Hauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prestes is nu in balbezit. Prestes schiet op doel. Hauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 84%, UDMUR 16%.
Awesome United - UDMUR 0:6

46e minuut.
Burga met een sublieme pass. Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Enculescu rent richting de bal. Enculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:7

48e minuut.
Burga geeft de bal voor. Prestes is nu in balbezit. Prestes speelt de bal door. Srdić rent richting de bal. Srdić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz passt de bal in één keer door. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:8

51e minuut.
Matusewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Enculescu de bal. Prestes is nu in balbezit. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:9

56e minuut.
Liguori onderschept slim de pass. Liguori met een sublieme pass. Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić geeft een lange en hoge pass. Enculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hauer met een harde bal richting middenveld. Srdić is nu in balbezit. Srdić passt de bal in één keer door. Prestes rent richting de bal. Prestes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Liguori probeert naar een medespeler te passen. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Srdić de bal. Srdić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gavin rent richting de bal. Matusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusewicz passt de bal in één keer door. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zonneveld met een snelle inworp. Liguori speelt de bal door. Daar is Prestes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enculescu rent richting de bal. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Hauer bokst de bal weg. Daar is Prestes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prestes met een sublieme pass. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Hauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:10

68e minuut.
Klaiber heeft problemen om de bal te vangen. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes draait met de bal, schiet en ... Hauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - UDMUR 0:11

74e minuut.
Gavin met een snelle inworp. Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz geeft een lange en hoge pass. de Korver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enculescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Srdić speelt de bal door. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes probeert naar een medespeler te passen. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Schiavone passt de bal in één keer door. Srdić is nu in balbezit. Srdić passt de bal met de wreef. Matusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Schuurs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lankhaar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lankhaar probeert naar een medespeler te passen. te Wierik rent richting de bal. Gavin is nu in balbezit. Muyters rent richting de bal. Muyters schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hauer met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kaktus met een snelle inworp. Srdić geeft een hoge lob. Enculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klaiber is nu in balbezit. Klaiber geeft een lange en hoge pass. Muyters heeft problemen om de bal te vangen. Liguori is nu in balbezit. Liguori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 74%, UDMUR 26%.
Awesome United - UDMUR 0:11