Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteora magical team
442 Tactiek beker2
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten formidable
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


4e minuut.
Patlar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een hoge lob. Aguiar springt en kopt de bal. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:1

5e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal met de wreef. Vavilov is nu in balbezit. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar schiet op doel. Letschert bokst de bal weg. Mattheij heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:2

8e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal zonder na te denken. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar schiet op doel. Letschert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:3

11e minuut.
MacLugash geeft een lange en hoge pass. Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo speelt de bal door. Hunlu controleert de bal met de borst. Patlar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vavilov geeft een hoge lob. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar passt de bal in één keer door. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:4

14e minuut.
Vlaar geeft een lange en hoge pass. Araujo geeft een lange en hoge pass. Aguiar kopt de bal weg. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:5

15e minuut.
Araujo controleert de bal met de borst. Araujo speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een lange en hoge pass. Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Jonker de bal. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar passt de bal met de wreef. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Araujo speelt de bal door. Hunlu rent richting de bal. Hunlu probeert naar een medespeler te passen. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:6

22e minuut.
Hunlu is nu in balbezit. Vlaar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hunlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hunlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:7

24e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Vavilov met een sublieme pass. Aguiar rent richting de bal. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Araujo draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Letschert trapt de bal weg van het doel. Patlar is nu in balbezit. Patlar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Patlar kopt de bal weg. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:8

28e minuut.
Mattheij rent richting de bal. Aguiar onderschept slim de pass. Aguiar passt de bal in één keer door. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
van Nelle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van Houten de bal. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een lange en hoge pass. Aguiar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
van Breda Kolff kopt de bal weg. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov probeert naar een medespeler te passen. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vlaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaar geeft een hoge lob. Inworp. Patlar met de inworp. Araujo geeft de bal voor. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguiar rent richting de bal. Aguiar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:9

36e minuut.
van Breda Kolff passt de bal in één keer door. Weißbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißbach geeft een lange en hoge pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Hunlu passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
MacLugash heeft problemen om de bal te vangen. MacLugash met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Aguiar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteora 82%, magical team 18%.
Meteora - magical team 0:9

48e minuut.
Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavilov geeft een hoge lob. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Aguiar maakt een snoekduik en kopt de bal. Letschert bokst de bal weg. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:10

49e minuut.
Nellestijn geeft een lange en hoge pass. de Oliveira Barros speelt de bal door. Araujo speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguiar rent richting de bal. Aguiar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:11

54e minuut.
Patlar verovert de bal door een tackle van achteren. Patlar probeert naar een medespeler te passen. Araujo met een sublieme pass. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Araujo is nu in balbezit. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hunlu de bal. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:12

60e minuut.
Aguiar rent richting de bal. Aguiar passt de bal in één keer door. Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Vlaar probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

62e minuut.
Patlar probeert naar een medespeler te passen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:13

66e minuut.
Patlar is nu in balbezit. Patlar passt de bal met de wreef. Araujo met een sublieme pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vlaar trapt de bal weg van het doel. Patlar kopt de bal weg. Klungelig pakt Araujo de bal. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
de Oliveira Barros geeft de bal voor. Araujo met een sublieme pass. Patlar speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:14

76e minuut.
de Oliveira Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Barros probeert naar een medespeler te passen. Araujo met een sublieme pass. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:15

79e minuut.
Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattheij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Barros met een sublieme pass. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:16

81e minuut.
Weißbach probeert naar een medespeler te passen. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar speelt de bal door. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov geeft een hoge lob. Araujo rent richting de bal. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Vavilov met een snelle inworp. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft een hoge lob. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:17

88e minuut.
Holleman is nu in balbezit. Patlar verovert de bal door een tackle van achteren. Patlar geeft een hoge lob. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - magical team 0:18

90e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar speelt de bal door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar rent richting de bal. Aguiar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteora 85%, magical team 15%.
Meteora - magical team 0:18