Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tawny As Trenčín
X Tactiek AmongUS
32% Balbezit 68%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
20.5 gemiddelde waardering 45.9
average Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Béreš passt de bal zonder na te denken. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu passt de bal met de wreef. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Škrobák geeft de bal voor. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:1

8e minuut.
Béreš rent richting de bal. Béreš geeft de bal voor. Kolcun kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Volk bokst de bal weg. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:2

16e minuut.
Kolcun rent richting de bal. Škrobák rent richting de bal. Škrobák passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:3

22e minuut.
Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu met een sublieme pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Volk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Škrobák passt de bal met de wreef. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu passt de bal met de wreef. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Škrobák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Škrobák passt de bal zonder na te denken. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun draait met de bal, schiet en ... Volk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kenský kopt de bal weg. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu speelt de bal door. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kolcun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korpák. Kolcun raakt geblesseerd tijdens het duel. Kenský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcun draait met de bal, schiet en ... Volk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:4

30e minuut.
Rumbekwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumbekwan passt de bal in één keer door. Havlík heeft problemen om de bal te vangen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:5

32e minuut.
Korpák is nu in balbezit. Škrobák verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Montero kan de bal niet met de borst controleren. Montero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:6

34e minuut.
Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Volk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:7

36e minuut.
Montero speelt de bal door. Rajna is nu in balbezit. Rajna passt de bal in één keer door. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:8

38e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák met een sublieme pass. Kolcun rent richting de bal. Kolcun schiet op doel. Volk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:9

41e minuut.
Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu geeft een lange en hoge pass. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:10

43e minuut.
Hrubík met een snelle inworp. Prečuch met een sublieme pass. Škrobák controleert de bal met de borst. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 62%, As Trenčín 38%.
FC Tawny - As Trenčín 0:11

46e minuut.
Kenský geeft de bal voor. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák passt de bal met de wreef. Montero rent richting de bal. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:12

51e minuut.
Grigorescu speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero schiet op doel. Volk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kačašvinský geeft een lange en hoge pass. Škrobák speelt de bal door. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Kolcun rent richting de bal. Kolcun haalt uit met een fantastische trap. Volk bokst de bal weg.

58e minuut.
Havlík speelt de bal door. Montero probeert de bal met de borst te controleren. Bejdak begaat een overtreding. Bejdak krijgt een gele kaart. Montero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Béreš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Kačašvinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolcun is nu in balbezit. Bejdak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolcun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montero kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:13

59e minuut.
Hrubík geeft de bal voor. Grigorescu rent richting de bal. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:14

61e minuut.
Kavalský rent richting de bal. Kavalský geeft een lange en hoge pass. Korpák kopt de bal weg. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Montero probeert de bal aan de voet te houden. Kolcun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcun geeft de bal voor. Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Volk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Korpák de bal. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:15

64e minuut.
Brlej passt de bal in één keer door. Havlík probeert de bal aan de voet te houden. Sabolčik rent richting de bal. Grigorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. Volk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Kačašvinský begaat een overtreding. Škrobák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Škrobák met een snel genomen vrije trap. Montero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:16

74e minuut.
Klungelig pakt Grigorescu de bal. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Korpák rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:17

75e minuut.
Oškvarek is nu in balbezit. Oškvarek geeft een hoge lob. Škrobák rent richting de bal. Škrobák haalt uit met een fantastische trap. Volk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:18

77e minuut.
Sabolčik neemt vlug de vrije trap. Buitenspel voor Prečuch. Goede buitenspelval van de verdediging. Janek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... Volk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Grigorescu met een sublieme pass. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu rent richting de bal. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Janek geeft een lange en hoge pass. Montero kopt de bal weg. Škrobák rent richting de bal. Škrobák draait met de bal, schiet en ... Volk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Montero de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - As Trenčín 0:19

89e minuut.
Béreš rent richting de bal. Béreš geeft een lange en hoge pass. Škrobák kopt de bal weg. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 65%, As Trenčín 35%.
FC Tawny - As Trenčín 0:19