Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Hatalov FC Lastomír
Normal Tactiek MA343
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten formidable
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Hantsák rent richting de bal. Holečko rent richting de bal. Paganel maakt een afschuwelijke overtreding. Paganel krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Zemen trapt de bal weg van het doel. Helko kopt de bal weg. Beblavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Paganel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:1

4e minuut.
Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:2

7e minuut.
Stefanowski passt de bal met de wreef. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting passt de bal met de wreef. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small passt de bal zonder na te denken. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Lippke met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:3

13e minuut.
Hantsák onderschept slim de pass. Pränting onderschept slim de pass. Pränting passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Beblavý met een harde bal richting middenveld. Pränting kopt de bal weg. Paganel is nu in balbezit. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:4

16e minuut.
Selnekovič rent richting de bal. Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting passt de bal zonder na te denken. Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Helko passt de bal in één keer door. Stefanowski speelt de bal door. Pränting rent richting de bal. Pränting schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beblavý de bal onder controle te krijgen. Zemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Hančár passt de bal zonder na te denken. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hančár kopt de bal weg. Paganel is nu in balbezit. Selnekovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ... Zemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:5

28e minuut.
Paganel passt de bal met de wreef. Csalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:6

29e minuut.
Small is nu in balbezit. Small passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paganel de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Zemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:7

30e minuut.
Hantsák passt de bal zonder na te denken. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small met een sublieme pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small passt de bal in één keer door. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. Zemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pränting rent richting de bal. Pränting schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:8

32e minuut.
Guba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Paganel passt de bal in één keer door. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:9

34e minuut.
Helko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beblavý de bal. Paganel is nu in balbezit. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:10

36e minuut.
Felc onderschept slim de pass. Helko rent richting de bal. Helko passt de bal met de wreef. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:11

38e minuut.
Pränting rent richting de bal. Pränting passt de bal met de wreef. Paganel controleert de bal met de borst. Paganel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:12

41e minuut.
Pränting passt de bal in één keer door. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel draait met de bal, schiet en ... Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:13

42e minuut.
Helko onderschept slim de pass. Helko probeert naar een medespeler te passen. Šalko is nu in balbezit. Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Pränting de bal. Pränting geeft de bal voor. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel. Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Hatalov 80%, FC Lastomír 20%.
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:14

47e minuut.
Helko probeert naar een medespeler te passen. Pränting heeft problemen om de bal te vangen. Pränting passt de bal in één keer door. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Stefanowski kopt de bal weg. Paganel rent richting de bal. Remko begaat een overtreding. Paganel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hančár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Beblavý met een harde bal richting middenveld. Stefanowski kopt de bal weg. Daar is Kočisko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting schiet op doel. Zemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kočisko geeft de bal voor. Šulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulej passt de bal zonder na te denken. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:15

57e minuut.
Helko onderschept slim de pass. Helko geeft een lange en hoge pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Zemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:16

58e minuut.
Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák speelt de bal door. Klungelig pakt Kočisko de bal. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small draait met de bal, schiet en ... Zemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ... Zemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:17

61e minuut.
Stefanowski probeert naar een medespeler te passen. Helko met een sublieme pass. Lippke probeert naar een medespeler te passen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:18

61e minuut.
Bosacki komt het veld opgelopen. Krapáč komt het veld opgelopen. Daar is Hantsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small is nu in balbezit. Hantsák maakt een afschuwelijke overtreding. Hantsák krijgt een gele kaart. Small is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefanowski met een snel genomen vrije trap. Small kopt de bal weg. Paganel rent richting de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:19

63e minuut.
Hantsák heeft problemen om de bal te vangen. Holečko is nu in balbezit. Small onderschept slim de pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Holečko kopt de bal weg. Felc is nu in balbezit. Felc passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Holečko kopt de bal weg. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski probeert naar een medespeler te passen. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Beblavý heeft problemen om de bal te vangen. Krapáč is nu in balbezit. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapáč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stefanowski heeft problemen om de bal te vangen. Stefanowski geeft de bal voor. Krapáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:20

72e minuut.
Helko passt de bal zonder na te denken. Small rent richting de bal. Beblavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šalko heeft problemen om de bal te vangen. Small rent richting de bal. Small geeft een lange en hoge pass. Paganel rent richting de bal. Paganel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:21

74e minuut.
Lippke kopt de bal weg. Paganel is nu in balbezit. Paganel passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Zemen met een harde bal richting middenveld. Kočisko heeft problemen om de bal te vangen. Krapáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapáč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kočisko rent richting de bal. Krapáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapáč geeft een lange en hoge pass. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Daar is Helko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helko geeft een hoge lob. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:22

83e minuut.
Lippke geeft een hoge lob. Krapáč kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefanowski de bal. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kočisko controleert de bal met de borst. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski geeft een hoge lob. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Zemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stefanowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paganel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:23

88e minuut.
Bosacki is nu in balbezit. Bosacki geeft de bal voor. Daar is Beblavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small rent richting de bal. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:24

90e minuut.
Lippke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosacki geeft de bal voor. Paganel kan de bal niet met de borst controleren. Small rent richting de bal. Small schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Hatalov 86%, FC Lastomír 14%.
Dynamo Hatalov - FC Lastomír 0:24