Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-22 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: FC Jolyn Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Rodelino Román Barrabases FC
352 Tactiek patriota
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Bizama de bal. Lobina rent richting de bal. Lobina passt de bal zonder na te denken. Boc is nu in balbezit. Boc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Barril bereikt de bal nog maar net als eerste. Beorlegui verovert de bal door een tackle van achteren. Beorlegui passt de bal met de wreef. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc schiet op doel. Hinojosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brizuela rent richting de bal. Rozumek verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek met een sublieme pass. Boc is nu in balbezit. Boc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rozumek de bal. Rozumek geeft een hoge lob. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap. Hinojosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Rozumek verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek geeft de bal voor. Bizama rent richting de bal. Bizama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kieliszek schiet op doel. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boc is nu in balbezit. Boc haalt uit met een fantastische trap. Hinojosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodelino Román - Barrabases FC 0:1

39e minuut.
Contreras speelt de bal door. Barril is nu in balbezit. Rozumek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozumek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Beorlegui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Encina. Beorlegui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pajuharju met een snel genomen vrije trap. Bizama is nu in balbezit. Bizama geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodelino Román 71%, Barrabases FC 29%.
Rodelino Román - Barrabases FC 0:1

46e minuut.
Rozumek is nu in balbezit. Rozumek geeft de bal voor. Castellón probeert de bal met de borst te controleren. Boc rent richting de bal. Boc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Beorlegui onderschept slim de pass. Beorlegui speelt de bal door. Brizuela is nu in balbezit. Rozumek verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodelino Román - Barrabases FC 0:2

53e minuut.
Rozumek passt de bal zonder na te denken. Kieliszek speelt de bal door. Boc rent richting de bal. Boc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lobina is nu in balbezit. Lobina met een sublieme pass. Beorlegui rent richting de bal. Bizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Encina heeft problemen om de bal te vangen. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek speelt de bal door. Boc is nu in balbezit. Boc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodelino Román - Barrabases FC 0:3

63e minuut.
Castellón trapt de bal weg van het doel. Rozumek kopt de bal weg. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek schiet op doel. Hinojosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodelino Román - Barrabases FC 0:4

66e minuut.
Lobina met een snelle inworp. Bizama is nu in balbezit. Bizama passt de bal in één keer door. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc schiet op doel. Hinojosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Barril heeft problemen om de bal te vangen. Beorlegui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barril. Barril krijgt een gele kaart. Beorlegui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Beorlegui neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Beorlegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Beorlegui passt de bal zonder na te denken. Boc rent richting de bal. Boc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodelino Román - Barrabases FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodelino Román 70%, Barrabases FC 30%.
Rodelino Román - Barrabases FC 0:5