Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-22 18:45
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: PUK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
PUK Platina SC
442 Tactiek 4-2-3-1
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten uitstekend
hopeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Újhelyi rent richting de bal. Trybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trybiński probeert naar een medespeler te passen. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zanyi met een harde bal richting middenveld. Milczarek kopt de bal weg. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas onderschept slim de pass. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy rent richting de bal. Lőwy geeft een lange en hoge pass. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Milczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Milczarek probeert naar een medespeler te passen. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas haalt uit met een fantastische trap. Zanyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - Platina SC 0:1

13e minuut.
Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Thodis rent richting de bal. Thodis passt de bal met de wreef. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Giakos is nu in balbezit. Giakos speelt de bal door. Gubán rent richting de bal. Chajdas onderschept slim de pass. Chajdas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szulik geeft de bal voor. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek geeft een hoge lob. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - Platina SC 0:2

20e minuut.
Papale onderschept slim de pass. Papale geeft de bal voor. Gubán heeft problemen om de bal te vangen. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas draait met de bal, schiet en ... Zanyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lőwy met een sublieme pass. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi passt de bal in één keer door. Chajdas rent richting de bal. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - Platina SC 0:3

28e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Gust onderschept slim de pass. Gust geeft de bal voor. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Milczarek geeft een hoge lob. Papale probeert de bal aan de voet te houden. Gubán rent richting de bal. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zanyi trapt de bal weg van het doel. Thodis kopt de bal weg. Chajdas rent richting de bal. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - Platina SC 0:4

40e minuut.
Trybiński speelt de bal door. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gust. Gust krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUK 68%, Platina SC 32%.
PUK - Platina SC 0:4

46e minuut.
Hepokorpi komt het veld opgelopen. Aubin komt het veld opgelopen. Domoaukafe komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Golda heeft problemen om de bal te vangen. Hepokorpi is nu in balbezit. Hepokorpi passt de bal zonder na te denken. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas schiet op doel. Zanyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gubán heeft problemen om de bal te vangen. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Papale probeert naar een medespeler te passen. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Medvěd geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gust de bal. Gust passt de bal zonder na te denken. Chajdas rent richting de bal. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szulik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gubán kan de bal niet met de borst controleren. Chajdas rent richting de bal. Chajdas haalt uit met een fantastische trap. Zanyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - Platina SC 0:5

64e minuut.
Gubán geeft een hoge lob. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos geeft de bal voor. Chajdas rent richting de bal. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hepokorpi kopt de bal weg. Thodis heeft problemen om de bal te vangen. Thodis speelt de bal door. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gust rent richting de bal. Gust geeft een hoge lob. Thodis kopt de bal weg. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - Platina SC 0:6

76e minuut.
Aubin rent richting de bal. Aubin geeft een lange en hoge pass. Daar is Buzás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Thodis passt de bal zonder na te denken. Gubán rent richting de bal. Gubán passt de bal met de wreef. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Chajdas rent richting de bal. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUK - Platina SC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUK 77%, Platina SC 23%.
PUK - Platina SC 0:7