Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kktníci OPATOVICE
Normal Tactiek Tomík 4-4-2
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten solid
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Sochour probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kilar de bal. Pohádka rent richting de bal. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Žatecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Uhlár geeft de bal voor. Petrovič rent richting de bal. Anton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anton krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pohádka kopt de bal weg. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook speelt de bal door. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Farář probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cook rent richting de bal. Cook passt de bal in één keer door. Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Šešule met een harde bal richting middenveld. Bulatov kopt de bal weg. Tatarević met een sublieme pass. Kilar rent richting de bal. Kilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Petrovič met de inworp. Bulatov is nu in balbezit. Řepka begaat een overtreding. Bulatov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bulatov kan niet meer verder spelen. Gutowski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Šešule met een harde bal richting middenveld. Tatarević kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel. Šešule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:1

18e minuut.
Zharov heeft problemen om de bal te vangen. Cook speelt de bal door. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Sochour de bal. Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević passt de bal zonder na te denken. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tatarević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook controleert de bal met de borst. Cook passt de bal met de wreef. Tatarević geeft de bal voor. Žatecký kan de bal niet met de borst controleren. Šešule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Žatecký rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:2

21e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Zharov kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:3

25e minuut.
Zharov haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Šešule met een harde bal richting middenveld. Tatarević rent richting de bal. Tatarević geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šešule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević geeft de bal voor. Pohádka kopt de bal weg. Cook speelt de bal door. Kilar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:4

30e minuut.
Uhlár heeft problemen om de bal te vangen. Uhlár geeft een lange en hoge pass. Tatarević kopt de bal weg. Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rochemback geeft een lange en hoge pass. Zharov heeft problemen om de bal te vangen. Pohádka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar onderschept slim de pass. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:5

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šešule trapt de bal weg van het doel. Tatarević kopt de bal weg. Kilar rent richting de bal. Kilar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kilar rent richting de bal. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Žatecký heeft problemen om de bal te vangen. Kilar is nu in balbezit. Kilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:6

40e minuut.
Pohádka is nu in balbezit. Kilar onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:7

43e minuut.
Doeltrap. Šešule trapt de bal weg van het doel. Yudenich kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yudenich is nu in balbezit. Yudenich speelt de bal door. Rochemback geeft een hoge lob. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kktníci 77%, OPATOVICE 23%.
kktníci - OPATOVICE 0:8

48e minuut.
Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević geeft een lange en hoge pass. Daar is Žatecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Melnik is nu in balbezit. Melnik geeft een hoge lob. Cook kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar haalt uit met een fantastische trap. Šešule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pohádka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohádka geeft de bal voor. Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:9

57e minuut.
Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook geeft een hoge lob. Klungelig pakt Farář de bal. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Farář rent richting de bal. Cook onderschept slim de pass. Cook geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Šešule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kilar is nu in balbezit. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:10

59e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Šešule met een sublieme pass. Anton kopt de bal weg. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Šešule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kilar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:11

61e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Kilar geeft de bal voor. Rochemback rent richting de bal. Rochemback schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:12

64e minuut.
Sochour probeert de bal met de borst te controleren. Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević passt de bal in één keer door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šešule probeert naar een medespeler te passen. Tatarević kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ... Šešule bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Pohádka de bal. Kilar speelt de bal door. Žatecký is nu in balbezit. Zharov onderschept slim de pass. Zharov schiet op doel. Šešule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:13

71e minuut.
Sochour rent richting de bal. Tatarević verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarević speelt de bal door. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel. Šešule bokst de bal weg.

72e minuut.
Uhlár met een sublieme pass. Farář is nu in balbezit. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook geeft de bal voor. Zharov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rochemback met de inworp. Gutowski rent richting de bal. Gutowski geeft een lange en hoge pass. Kilar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:14

78e minuut.
Cook kopt de bal weg. Zharov is nu in balbezit. Zharov probeert naar een medespeler te passen. Kilar rent richting de bal. Kilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:15

80e minuut.
Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Pohádka is nu in balbezit. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tatarević zal de hoekschop nemen. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:16

90e minuut.
Šešule trapt de bal weg. Tatarević kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - OPATOVICE 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kktníci 81%, OPATOVICE 19%.
kktníci - OPATOVICE 0:17