Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax amsterdam FC Baška
352 Tactiek baf
58% Balbezit 42%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
42.5 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten good
average Passen excellent
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Barbukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbukov geeft een hoge lob. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lizák met een sublieme pass. Pohjola met een sublieme pass. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel. Mitran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Baška 0:1

12e minuut.
Lizák is nu in balbezit. Lizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizi passt de bal in één keer door. Kužet rent richting de bal. Kužet schiet op doel. Toney bokst de bal weg.

13e minuut.
Toney speelt de bal door. Lizák kopt de bal weg. Guziałek heeft problemen om de bal te vangen. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vaťouch geeft een lange en hoge pass. Parzy heeft problemen om de bal te vangen. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Baška 0:2

23e minuut.
Lizák onderschept slim de pass. Lizák met een sublieme pass. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Baška 0:3

30e minuut.
Markus geeft een hoge lob. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Mitran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Baška 0:4

31e minuut.
Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro speelt de bal door. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pohjola onderschept slim de pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Parzy kopt de bal weg. Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaťouch passt de bal met de wreef. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Markus geeft een lange en hoge pass. Pohjola heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pohjola de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 60%, FC Baška 40%.
Ajax amsterdam - FC Baška 0:4

46e minuut.
Kręcichwost komt het veld opgelopen. Cranenbrouck komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Lizák de bal. Lizák geeft een hoge lob. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola haalt uit met een fantastische trap. Mitran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjola haalt uit met een fantastische trap. Mitran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaťouch met een snelle inworp. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák geeft een hoge lob. Pohjola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Buitenspel voor Guziałek. Goede buitenspelval van de verdediging. Duro neemt vlug de vrije trap. Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Kužet is nu in balbezit. Kužet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 60%, FC Baška 40%.
Ajax amsterdam - FC Baška 0:4