Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nac Mac Feegle legionaři
442 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 43.7
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Verbić probeert de bal aan de voet te houden. Saramet rent richting de bal. Saramet geeft een hoge lob. Daar is Şamilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamilov schiet op doel. Kornout bokst de bal weg. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een lange en hoge pass. Kornout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ervín probeert naar een medespeler te passen. Bertolino geeft een hoge lob. Şamilov is nu in balbezit. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. Kornout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:1

12e minuut.
Papachristoforou speelt de bal door. Balšánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšánek probeert naar een medespeler te passen. Şamilov rent richting de bal. Şamilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:2

19e minuut.
Verbić verovert de bal door een tackle van achteren. Şamilov rent richting de bal. Şamilov speelt de bal door. Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:3

20e minuut.
Berendei passt de bal zonder na te denken. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet geeft de bal voor. Şamilov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kornout probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Kornout probeert naar een medespeler te passen. Saramet kopt de bal weg. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei geeft een lange en hoge pass. Şamilov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Svojsík rent richting de bal. Berendei onderschept slim de pass. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Krombholc is nu in balbezit. Verbić onderschept slim de pass. Verbić met een sublieme pass. Şamilov rent richting de bal. Şamilov draait met de bal, schiet en ... Kornout bokst de bal weg.

34e minuut.
Jirsák met een sublieme pass. Klungelig pakt Ervín de bal. Saramet probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şamilov heeft problemen om de bal te vangen. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. Kornout bokst de bal weg. Şamilov is nu in balbezit. Şamilov draait met de bal, schiet en ... Kornout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:4

38e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu geeft een lange en hoge pass. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rakovec de bal. Kornout met een sublieme pass. Saramet kopt de bal weg. Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Buğdaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şamilov de bal. Şamilov probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Voříšek geeft een hoge lob. Saramet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balšánek. Balšánek krijgt een gele kaart. Saramet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saramet met een snel genomen vrije trap. Şamilov rent richting de bal. Şamilov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Jirsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbić is nu in balbezit. Verbić speelt de bal door. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:5

45e minuut.
Piruşca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 78%, legionaři 22%.
Nac Mac Feegle - legionaři 0:5

46e minuut.
Buğdaycıoğlu passt de bal in één keer door. Kotnis rent richting de bal. Kotnis geeft een lange en hoge pass. Şamilov is nu in balbezit. Şamilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bertolino passt de bal zonder na te denken. Şamilov met een sublieme pass. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei schiet op doel. Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu speelt de bal door. Şamilov heeft problemen om de bal te vangen. Şamilov schiet op doel. Rakovec probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Berendei passt de bal in één keer door. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet met een sublieme pass. Şamilov rent richting de bal. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:6

61e minuut.
Voříšek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bertolino de bal. Bertolino geeft een hoge lob. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:7

67e minuut.
Balšánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšánek geeft de bal voor. Buğdaycıoğlu kopt de bal weg. Şamilov rent richting de bal. Şamilov draait met de bal, schiet en ... Kornout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. Kornout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nac Mac Feegle - legionaři 0:8

71e minuut.
Buğdaycıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Voříšek is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buğdaycıoğlu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Verbić speelt de bal door. Bertolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolino passt de bal met de wreef. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Papachristoforou probeert de bal met de borst te controleren. Bertolino onderschept slim de pass. Bertolino speelt de bal door. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Doeltrap. Kornout trapt de bal weg van het doel. Ervín kopt de bal weg. Jirsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirsák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Berendei kopt de bal weg. Klungelig pakt Voříšek de bal. Buğdaycıoğlu geeft de bal voor. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kotnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu speelt de bal door. Şamilov rent richting de bal. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nac Mac Feegle 79%, legionaři 21%.
Nac Mac Feegle - legionaři 0:8