Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahoj FC Kuřim FC
Normal Tactiek 4-3-1-2
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 52.1
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Słomianka kopt de bal weg. Daar is Martir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Battista rent richting de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ... Brozman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Losna speelt de bal door. Daar is Korál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janosch met een sublieme pass. Gerrard heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brozman met een harde bal richting middenveld. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard passt de bal zonder na te denken. Martir heeft problemen om de bal te vangen. Martir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Losna probeert naar een medespeler te passen. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista passt de bal in één keer door. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:1

12e minuut.
Martir kopt de bal weg. Janosch speelt de bal door. Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Słomianka geeft een hoge lob. Martir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Janosch speelt de bal door. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard passt de bal met de wreef. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brozman met een harde bal richting middenveld. Gerrard kopt de bal weg. De Battista rent richting de bal. Martir is nu in balbezit. Martir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gerrard speelt de bal door. Martir is nu in balbezit. Martir probeert naar een medespeler te passen. De Battista rent richting de bal. De Battista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Martir passt de bal zonder na te denken. Słomianka rent richting de bal. Słomianka geeft een hoge lob. Martir rent richting de bal. Daar is Kasembe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Brozman trapt de bal weg. Gerrard met een sublieme pass. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:2

24e minuut.
Brozman speelt de bal door. Gerrard kopt de bal weg. Daar is De Battista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir is nu in balbezit. Martir schiet op doel. Brozman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:3

27e minuut.
Gerrard met een sublieme pass. Zaťko is nu in balbezit. Martir verovert de bal door een tackle van achteren. Martir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:4

27e minuut.
Světlíček speelt de bal door. Daar is Šrejma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista onderschept slim de pass. De Battista draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brozman speelt de bal door. Gerrard rent richting de bal. Gerrard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Battista de bal. De Battista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słomianka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martir maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:5

30e minuut.
Janosch is nu in balbezit. De Battista probeert naar een medespeler te passen. Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:6

32e minuut.
Klungelig pakt De Battista de bal. De Battista geeft een lange en hoge pass. Martir rent richting de bal. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:7

36e minuut.
Gerrard is nu in balbezit. Gerrard met een sublieme pass. Zaťko is nu in balbezit. Martir verovert de bal door een tackle van achteren. Martir haalt uit met een fantastische trap. Brozman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słomianka neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:8

38e minuut.
Martir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zaťko de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Słomianka zal de hoekschop nemen. Martir maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Scheubeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka geeft een lange en hoge pass. Martir krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hemský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gerrard met een snelle inworp. Losna geeft een hoge lob. Martir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:9

40e minuut.
Gerrard geeft een hoge lob. Daar is Hemský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:10

41e minuut.
Kasembe onderschept slim de pass. Gerrard verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard passt de bal met de wreef. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir schiet op doel. Brozman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahoj FC 82%, Kuřim FC 18%.
Ahoj FC - Kuřim FC 0:10

48e minuut.
Losna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna speelt de bal door. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista heeft problemen om de bal te vangen. De Battista speelt de bal door. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:11

50e minuut.
Hemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard onderschept slim de pass. Gerrard speelt de bal door. De Battista rent richting de bal. De Battista schiet op doel. De bal raakt de paal. Brozman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:12

51e minuut.
Hemský kan de bal niet met de borst controleren. De Battista geeft een hoge lob. Daar is Korál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir is nu in balbezit. Martir geeft de bal voor. Brozman bokst de bal weg. De Battista rent richting de bal. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:13

53e minuut.
Gerrard geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Brozman trapt de bal weg. De Battista rent richting de bal. De Battista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:14

54e minuut.
Martir onderschept slim de pass. Gerrard is nu in balbezit. De Battista is nu in balbezit. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gerrard met een sublieme pass. De Battista rent richting de bal. De Battista passt de bal met de wreef. Martir is nu in balbezit. Martir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:15

56e minuut.
Šrejma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Světlíček de bal. Martir is nu in balbezit. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zaťko bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir onderschept slim de pass. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista schiet op doel. Brozman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:16

60e minuut.
De Battista is nu in balbezit. De Battista geeft de bal voor. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. Brozman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:17

65e minuut.
Kasembe onderschept slim de pass. Gerrard rent richting de bal. Gerrard passt de bal zonder na te denken. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brozman trapt de bal weg. Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Losna is nu in balbezit. Losna geeft een lange en hoge pass. Daar is Hemský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap. Brozman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Martir rent richting de bal. De Battista rent richting de bal. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:18

75e minuut.
Brozman trapt de bal weg van het doel. Janosch kopt de bal weg. Klungelig pakt Korál de bal. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista geeft een lange en hoge pass. Brozman bokst de bal weg. Martir maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:19

78e minuut.
Martir kopt de bal weg. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martir de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Janosch is nu in balbezit. Janosch passt de bal met de wreef. Gerrard speelt de bal door. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Brozman probeert naar een medespeler te passen. Křemenáč kopt de bal weg. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:20

83e minuut.
De Battista rent richting de bal. De Battista geeft een lange en hoge pass. Słomianka geeft een lange en hoge pass. De Battista rent richting de bal. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brozman trapt de bal weg van het doel. De Battista heeft problemen om de bal te vangen. De Battista passt de bal met de wreef. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:21

90e minuut.
Martir rent richting de bal. Gerrard rent richting de bal. Gerrard passt de bal zonder na te denken. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahoj FC - Kuřim FC 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahoj FC 86%, Kuřim FC 14%.
Ahoj FC - Kuřim FC 0:22