Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastalavista Zlín Cavaliers
352 Tactiek berani duc!!!
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 68
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.8 gemiddelde waardering 56.4
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Vodrážka rent richting de bal. Galdino onderschept slim de pass. Galdino met een sublieme pass. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:1

4e minuut.
Montecinos rent richting de bal. Montecinos speelt de bal door. Klungelig pakt Galdino de bal. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:2

5e minuut.
Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montecinos passt de bal in één keer door. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino heeft problemen om de bal te vangen. Galdino draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kebelis onderschept slim de pass. Kebelis speelt de bal door. Galatík is nu in balbezit. Galdino verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino draait met de bal, schiet en ... Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Michael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Gärtner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galdino rent richting de bal. Galdino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:3

9e minuut.
Jesenský met een sublieme pass. Kubinec is nu in balbezit. Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montecinos schiet op doel. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vodrážka de bal. Galdino is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kebelis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:4

11e minuut.
Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Grablewski is nu in balbezit. Grablewski speelt de bal door. Galdino is nu in balbezit. Galdino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:5

12e minuut.
Sršeň passt de bal zonder na te denken. Montecinos is nu in balbezit. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos schiet op doel. Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Galatík de bal onder controle te krijgen. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino schiet op doel. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino probeert naar een medespeler te passen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:6

19e minuut.
Sokolovsky passt de bal in één keer door. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino passt de bal in één keer door. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Klungelig pakt Vodrážka de bal. Galdino speelt de bal door. Galatík bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos onderschept slim de pass. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:7

22e minuut.
Protopapas met een sublieme pass. Grablewski rent richting de bal. Grablewski probeert naar een medespeler te passen. Galdino is nu in balbezit. Galdino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rouspetr met een harde bal richting middenveld. Kebelis kopt de bal weg. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:8

29e minuut.
Michael is nu in balbezit. Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:9

30e minuut.
Boury passt de bal met de wreef. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos passt de bal met de wreef. Galdino is nu in balbezit. Galdino schiet op doel. Rouspetr bokst de bal weg. Montecinos is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Doeltrap. Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Galdino kopt de bal weg. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Jesenský is nu in balbezit. Boury verovert de bal door een tackle van achteren. Boury probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grablewski rent richting de bal. Grablewski geeft de bal voor. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:10

38e minuut.
Doeltrap. Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Grablewski kopt de bal weg. Galdino rent richting de bal. Galdino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kebelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebelis met een sublieme pass. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino schiet op doel. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Inworp. Boury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Daar is Galatík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:11

41e minuut.
Boury probeert naar een medespeler te passen. Montecinos rent richting de bal. Galdino is nu in balbezit. Galdino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:12

44e minuut.
Gärtner geeft een lange en hoge pass. Sršeň kopt de bal weg. Grablewski met een sublieme pass. Galdino probeert de bal met de borst te controleren. Galdino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rouspetr met een harde bal richting middenveld. Grablewski kopt de bal weg. Galdino probeert naar een medespeler te passen. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr bokst de bal weg. Montecinos rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 86%, Zlín Cavaliers 14%.
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:12

46e minuut.
Galdino is nu in balbezit. Boury rent richting de bal. Boury passt de bal met de wreef. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Kebelis kopt de bal weg. Grablewski met een sublieme pass. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:13

49e minuut.
Grablewski geeft een lange en hoge pass. Galdino kopt de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:14

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rouspetr met een harde bal richting middenveld. Boury kopt de bal weg. Galdino rent richting de bal. Galdino draait met de bal, schiet en ... Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boury geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montecinos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Švadlenka is nu in balbezit. Švadlenka probeert naar een medespeler te passen. Kubinec is nu in balbezit. Grablewski speelt de bal door. Boury geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Boury geeft de bal voor. Montecinos kopt de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:15

56e minuut.
Boury rent richting de bal. Boury speelt de bal door. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Švadlenka geeft een hoge lob. Inworp. Boury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:16

59e minuut.
Galdino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubinec. Galdino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Känzig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montecinos kopt de bal weg. Galdino heeft problemen om de bal te vangen. Galdino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kebelis kopt de bal weg. Galdino is nu in balbezit. Vodrážka rent richting de bal. Galdino onderschept slim de pass. Galdino draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:17

62e minuut.
Känzig probeert naar een medespeler te passen. Grablewski probeert naar een medespeler te passen. Kebelis met een sublieme pass. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galdino is nu in balbezit. Galdino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:18

63e minuut.
Švadlenka passt de bal in één keer door. Kubinec probeert naar een medespeler te passen. Gärtner is nu in balbezit. Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski passt de bal met de wreef. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Kebelis geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Rouspetr trapt de bal weg. Klungelig pakt Galdino de bal. Galdino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vodrážka rent richting de bal. Känzig verovert de bal door een tackle van achteren. Känzig passt de bal zonder na te denken. Galdino rent richting de bal. Galdino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sokolovsky geeft de bal voor. Grablewski kopt de bal weg. Galdino is nu in balbezit. Galdino draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:19

73e minuut.
Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos met een sublieme pass. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Boury onderschept slim de pass. Galatík rent richting de bal. Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:20

76e minuut.
Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael passt de bal zonder na te denken. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:21

78e minuut.
Galatík bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino onderschept slim de pass. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:22

78e minuut.
Kulička probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sršeň de bal. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:23

82e minuut.
Grablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grablewski passt de bal zonder na te denken. Galdino is nu in balbezit. Galdino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:24

83e minuut.
Michael met een sublieme pass. Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski geeft een lange en hoge pass. Galdino rent richting de bal. Galdino draait met de bal, schiet en ... Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kebelis passt de bal zonder na te denken. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatík begaat een overtreding. Galdino raakt geblesseerd tijdens het duel. Grablewski komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Rouspetr trapt de bal weg van het doel. Grablewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galdino is nu in balbezit. Galdino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galdino is nu in balbezit. Galdino schiet op doel. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:25

89e minuut.
Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael geeft de bal voor. Känzig controleert de bal met de borst. Känzig geeft een lange en hoge pass. Montecinos springt en kopt de bal. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

90e minuut.
Doeltrap. Rouspetr met een harde bal richting middenveld. Galdino kopt de bal weg. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 87%, Zlín Cavaliers 13%.
Pastalavista - Zlín Cavaliers 0:25