Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci Lorient CA
Days křídlo Tactiek 3ATTkřídlo
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Plá probeert naar een medespeler te passen. Spadafora bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadafora probeert naar een medespeler te passen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala passt de bal zonder na te denken. Javořín is nu in balbezit. Ngọc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:1

11e minuut.
Spadafora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plá is nu in balbezit. Plá passt de bal in één keer door. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka schiet op doel. Gilardone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:2

14e minuut.
Plá passt de bal in één keer door. Daar is Vala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vala passt de bal zonder na te denken. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tošenovský geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vala met de inworp. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

15e minuut.
Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá passt de bal zonder na te denken. Vala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vala geeft de bal voor. Muzyka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Plá met een sublieme pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala probeert naar een medespeler te passen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:3

19e minuut.
Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala geeft een hoge lob. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Gilardone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:4

26e minuut.
Kubala passt de bal zonder na te denken. Spadafora geeft een hoge lob. Kubala kopt de bal weg. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn passt de bal met de wreef. Javořín heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muzyka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:5

28e minuut.
Klungelig pakt Krtíšský de bal. Krtíšský speelt de bal door. Tošenovský rent richting de bal. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Plá is nu in balbezit. Šilar begaat een overtreding. Plá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:6

33e minuut.
Spadafora met de inworp. Plá is nu in balbezit. Plá geeft de bal voor. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tošenovský de bal. Gilardone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vala geeft een lange en hoge pass. Freiberg kan de bal niet met de borst controleren. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ... Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Spadafora rent richting de bal. Samsony is nu in balbezit. Spadafora verovert de bal door een tackle van achteren. Spadafora geeft een hoge lob. Gilardone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:7

45e minuut.
Teltschik geeft een hoge lob. Kubala rent richting de bal. Flégr met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala schiet op doel. Paal! Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Lindfors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 83%, Lorient CA 17%.
FC Kozáci - Lorient CA 0:8

48e minuut.
Kotvald kopt de bal weg. Plá speelt de bal door. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubala geeft de bal voor. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:9

54e minuut.
Spadafora met een sublieme pass. Lindfors verovert de bal door een tackle van achteren. Freiberg heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vala geeft de bal voor. Flégr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Tuấn schiet op doel. Gilardone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:10

57e minuut.
Spadafora met een sublieme pass. Daar is Plá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plá probeert naar een medespeler te passen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Gilardone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vala is nu in balbezit. Vala passt de bal in één keer door. Javořín heeft problemen om de bal te vangen. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Muzyka is nu in balbezit. Muzyka passt de bal in één keer door. Spadafora met een sublieme pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:11

64e minuut.
Tošenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala rent richting de bal. Flégr is nu in balbezit. Kubala onderschept slim de pass. Kubala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Samsony geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubala kan de bal niet met de borst controleren. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošenovský onderschept slim de pass. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Muzyka met een sublieme pass. Vala rent richting de bal. Vala passt de bal zonder na te denken. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kubala kan de bal niet met de borst controleren. Flégr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala draait met de bal, schiet en ... Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lorient CA 0:12

82e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala passt de bal met de wreef. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka schiet op doel. Gilardone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Posuňka passt de bal zonder na te denken. Plá met een sublieme pass. Spadafora probeert naar een medespeler te passen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Gilardone bokst de bal weg.

87e minuut.
Spadafora heeft problemen om de bal te vangen. Kotvald rent richting de bal. Kotvald probeert naar een medespeler te passen. Šilar rent richting de bal. Šilar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Evangelista trapt de bal weg van het doel. Vala is nu in balbezit. Vala met een sublieme pass. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 80%, Lorient CA 20%.
FC Kozáci - Lorient CA 0:12