Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaFuriaRoja SK White Crows Křelov
Normal Tactiek Havran 1
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 65
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 61.4
matig Schieten formidabel
waardeloos Passen uitmuntend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
McNeil verovert de bal door een tackle van achteren. Zagora rent richting de bal. McNeil verovert de bal door een tackle van achteren. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Ženubil passt de bal met de wreef. Tepich heeft problemen om de bal te vangen. McNeil onderschept slim de pass. McNeil haalt uit met een fantastische trap. Košťál probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fabris maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jeníček kopt de bal weg. McNeil controleert de bal met de borst. McNeil schiet op doel. Košťál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:1

6e minuut.
Mugri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bleidick is nu in balbezit. Bleidick passt de bal met de wreef. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jeníček controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:2

8e minuut.
Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček passt de bal zonder na te denken. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil draait met de bal, schiet en ... Košťál werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:3

8e minuut.
Boháč speelt de bal door. Doubrava heeft problemen om de bal te vangen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:4

11e minuut.
Combes probeert de bal met de borst te controleren. Combes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jeníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeníček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:5

12e minuut.
Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka geeft een hoge lob. McNeil kopt de bal weg. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:6

13e minuut.
Han-Hyu geeft een lange en hoge pass. Mugri is nu in balbezit. Mugri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McNeil de bal. McNeil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Košťál met een harde bal richting middenveld. Bleidick kopt de bal weg. McNeil rent richting de bal. McNeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ženubil kopt de bal weg. Bleidick met een sublieme pass. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček schiet op doel. Steklý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bleidick kan de bal niet met de borst controleren. Bleidick passt de bal zonder na te denken. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel. Košťál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:7

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Mugri de bal onder controle te krijgen. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček speelt de bal door. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:8

19e minuut.
Bleidick met de inworp. Mugri is nu in balbezit. Mugri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Combes de bal. Combes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dufka de bal. McNeil is nu in balbezit. McNeil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Mugri heeft problemen om de bal te vangen. Mugri passt de bal zonder na te denken. Bleidick met een sublieme pass. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jeníček draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Košťál met een harde bal richting middenveld. Bleidick is nu in balbezit. Bleidick geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:9

25e minuut.
Zagora met een sublieme pass. Jeníček rent richting de bal. McNeil rent richting de bal. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bleidick is nu in balbezit. Bleidick geeft een lange en hoge pass. Jeníček kopt de bal weg. McNeil is nu in balbezit. McNeil draait met de bal, schiet en ... Košťál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Cioban passt de bal in één keer door. Mugri rent richting de bal. Mugri passt de bal in één keer door. Jeníček rent richting de bal. Jeníček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dufka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil draait met de bal, schiet en ... Košťál probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Steklý trapt de bal weg. Bleidick kopt de bal weg. McNeil rent richting de bal. McNeil schiet op doel. Košťál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:10

30e minuut.
Mugri is nu in balbezit. Mugri passt de bal zonder na te denken. Combes is nu in balbezit. Combes geeft de bal voor. McNeil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:11

34e minuut.
Tepich geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lábus de bal onder controle te krijgen. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri geeft een hoge lob. McNeil springt en kopt de bal. Košťál bokst de bal weg. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:12

35e minuut.
Klungelig pakt Steklý de bal. Košťál probeert naar een medespeler te passen. Bleidick speelt de bal door. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Košťál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:13

37e minuut.
Combes rent richting de bal. Combes geeft een lange en hoge pass. Dufka rent richting de bal. McNeil verovert de bal door een tackle van achteren. McNeil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:14

39e minuut.
Steklý kopt de bal weg. Daar is Zagora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bleidick geeft een hoge lob. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McNeil rent richting de bal. McNeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:15

41e minuut.
Košťál probeert naar een medespeler te passen. Bleidick kan de bal niet met de borst controleren. Bleidick probeert naar een medespeler te passen. McNeil rent richting de bal. McNeil schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:16

43e minuut.
Záhorec rent richting de bal. Mugri met een sublieme pass. Combes rent richting de bal. Combes geeft de bal voor. McNeil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil passt de bal in één keer door. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček schiet op doel. Košťál maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaFuriaRoja 84%, SK White Crows Křelov 16%.
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:17

46e minuut.
McNeil rent richting de bal. Boura is nu in balbezit. McNeil verovert de bal door een tackle van achteren. McNeil haalt uit met een fantastische trap. Košťál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:18

47e minuut.
Boháč heeft problemen om de bal te vangen. McNeil verovert de bal door een tackle van achteren. McNeil passt de bal zonder na te denken. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bleidick kopt de bal weg. Klungelig pakt McNeil de bal. McNeil speelt de bal door. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel. Košťál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Combes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bleidick springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:19

51e minuut.
Steklý maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mugri kopt de bal weg. Combes probeert naar een medespeler te passen. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:20

57e minuut.
Klungelig pakt Zagora de bal. Bleidick is nu in balbezit. Bleidick geeft de bal voor. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:21

58e minuut.
Boháč passt de bal in één keer door. Doubrava rent richting de bal. Doubrava passt de bal met de wreef. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:22

59e minuut.
Combes met een sublieme pass. Klungelig pakt Jeníček de bal. Jeníček probeert naar een medespeler te passen. McNeil is nu in balbezit. McNeil geeft een hoge lob. Košťál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
McNeil is nu in balbezit. Tepich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McNeil raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeníček kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Košťál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:23

62e minuut.
Mugri kopt de bal weg. Jeníček is nu in balbezit. Steklý rent richting de bal. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bleidick onderschept slim de pass. Bleidick geeft de bal voor. Steklý kopt de bal weg. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil haalt uit met een fantastische trap. Košťál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bleidick met de inworp. Mugri geeft een hoge lob. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:24

71e minuut.
Bleidick rent richting de bal. Bleidick passt de bal met de wreef. Combes rent richting de bal. Combes geeft de bal voor. Jeníček maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mugri onderschept slim de pass. Mugri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jeníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Košťál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:25

75e minuut.
Ženubil probeert naar een medespeler te passen. Mugri met een sublieme pass. McNeil rent richting de bal. McNeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:26

77e minuut.
Košťál trapt de bal weg van het doel. Bleidick rent richting de bal. Bleidick geeft de bal voor. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Paal! Tepich heeft problemen om de bal te vangen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Bleidick met een snelle inworp. Mugri geeft een lange en hoge pass. McNeil krijgt zijn hoofd ertegen. Košťál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:27

79e minuut.
Mugri probeert naar een medespeler te passen. Jeníček rent richting de bal. Mugri met een sublieme pass. McNeil is nu in balbezit. McNeil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:28

82e minuut.
Daar is Steklý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bleidick geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jeníček krijgt zijn hoofd ertegen. Košťál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:29

83e minuut.
Košťál trapt de bal weg van het doel. Bleidick kopt de bal weg. Mugri met een sublieme pass. Klungelig pakt Jeníček de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bleidick kopt de bal weg. Daar is Záhorec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugri geeft de bal voor. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil haalt uit met een fantastische trap. Košťál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bleidick is nu in balbezit. Bleidick passt de bal in één keer door. Daar is Ženubil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ženubil geeft een lange en hoge pass. Jeníček krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaFuriaRoja 90%, SK White Crows Křelov 10%.
LaFuriaRoja - SK White Crows Křelov 0:30