Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ kopaná AC Black Roses
krutor Tactiek masochista
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Ivanec met de inworp. Gmyrek is nu in balbezit. Chodacki onderschept slim de pass. Chodacki schiet op doel. Degtiariov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Koçlar passt de bal in één keer door. Ivanec rent richting de bal. Ivanec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Covelli de bal. Covelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Koçlar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priidiks geeft de bal voor. Stádník onderschept slim de pass. Benito is nu in balbezit. Benito geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar speelt de bal door. Priidiks probeert naar een medespeler te passen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Koçlar onderschept slim de pass. Inworp. Solti met de inworp. Covelli rent richting de bal. Covelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Feri bereikt de bal nog maar net als eerste. Feri passt de bal in één keer door. Covelli is nu in balbezit. Covelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - AC Black Roses 0:1

39e minuut.
Bronyzas speelt de bal door. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Chodacki passt de bal zonder na te denken. Priidiks rent richting de bal. Priidiks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Benito speelt de bal door. Klungelig pakt Koçlar de bal. Koçlar speelt de bal door. Priidiks rent richting de bal. Priidiks geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 41%, AC Black Roses 59%.
TJ kopaná - AC Black Roses 0:1

57e minuut.
Ivanec met de inworp. Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronyzas begaat een overtreding. Canay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek passt de bal zonder na te denken. Feri is nu in balbezit. Feri haalt uit met een fantastische trap. Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - AC Black Roses 0:2

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delage komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bronyzas met een sublieme pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal met de wreef. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel. Degtiariov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Saygıner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanec geeft een lange en hoge pass. Covelli heeft problemen om de bal te vangen. Feri rent richting de bal. Feri schiet op doel. Zsák bokst de bal weg. Daar is Lipcsei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinsmann rent richting de bal. Covelli verovert de bal door een tackle van achteren. Covelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - AC Black Roses 0:3

87e minuut.
Benito met een sublieme pass. Bronyzas is nu in balbezit. Bronyzas passt de bal zonder na te denken. Koçlar geeft de bal voor. Chodacki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 40%, AC Black Roses 60%.
TJ kopaná - AC Black Roses 0:3