Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfB Borussia Leipzig Erratiker Köppern
433 Tactiek fh2
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 49.4
weak Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Lars geeft een hoge lob. Stielike geeft een lange en hoge pass. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker draait met de bal, schiet en ... Douts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:1

5e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca passt de bal met de wreef. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Ganztahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Eierkicker is nu in balbezit. Saca is nu in balbezit. Eierkicker is nu in balbezit. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca draait met de bal, schiet en ... Douts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Stielike rent richting de bal. Stielike passt de bal zonder na te denken. Saca rent richting de bal. Saca draait met de bal, schiet en ... Douts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:2

9e minuut.
Kül probeert naar een medespeler te passen. Kahlmann heeft problemen om de bal te vangen. Kül met een sublieme pass. Klungelig pakt Saca de bal. Saca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kül passt de bal met de wreef. Stielike is nu in balbezit. Stielike geeft een lange en hoge pass. Saca is nu in balbezit. Saca draait met de bal, schiet en ... Douts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:3

15e minuut.
Bosselaar onderschept slim de pass. Saca verovert de bal door een tackle van achteren. Saca geeft een hoge lob. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker schiet op doel. Douts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:4

18e minuut.
Lars met een sublieme pass. Stielike is nu in balbezit. Stielike speelt de bal door. Saca is nu in balbezit. Saca schiet op doel. Douts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:5

23e minuut.
Douts met een harde bal richting middenveld. Hyde heeft problemen om de bal te vangen. Hyde kopt de bal weg. Klungelig pakt Eierkicker de bal. Eierkicker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ganztahl de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stielike neemt de hoekschop. Douts bokst de bal weg. Saca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:6

28e minuut.
Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Stielike met een sublieme pass. Kül speelt de bal door. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Eierkicker is nu in balbezit. Saca rent richting de bal. Eierkicker is nu in balbezit. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lars speelt de bal door. Kül rent richting de bal. Kül met een sublieme pass. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Huma de bal. Lars speelt de bal door. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker schiet op doel. Ganztahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Stielike geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eierkicker speelt de bal door. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel. Douts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:7

36e minuut.
Bosselaar rent richting de bal. Eierkicker verovert de bal door een tackle van achteren. Eierkicker probeert naar een medespeler te passen. Saca is nu in balbezit. Saca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker schiet op doel. Douts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ganztahl heeft problemen om de bal te vangen. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca haalt uit met een fantastische trap. Douts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Stielike zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lars is nu in balbezit. Lars geeft de bal voor. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Douts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Saca controleert de bal met de borst. Gawlo met een sublieme pass. Lars rent richting de bal. Lars geeft een hoge lob. Eierkicker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Söllner geeft de bal voor. Hyde kopt de bal weg. Eierkicker met een sublieme pass. Saca heeft problemen om de bal te vangen. Saca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lars probeert naar een medespeler te passen. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker passt de bal met de wreef. Saca rent richting de bal. Saca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Borussia Leipzig 92%, Erratiker Köppern 8%.
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:7

50e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Söllner de bal. Saca is nu in balbezit. Saca draait met de bal, schiet en ... Douts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Kül probeert naar een medespeler te passen. Eierkicker heeft problemen om de bal te vangen. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca haalt uit met een fantastische trap. Douts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:8

56e minuut.
Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Stielike probeert naar een medespeler te passen. Saca rent richting de bal. Saca haalt uit met een fantastische trap. Douts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:9

57e minuut.
Hyde met een sublieme pass. Kül probeert naar een medespeler te passen. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca schiet op doel. Douts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Gawlo rent richting de bal. Gawlo met een sublieme pass. Hyde probeert naar een medespeler te passen. Saca is nu in balbezit. Saca schiet op doel. Douts bokst de bal weg. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:10

69e minuut.
Stielike is nu in balbezit. Stielike passt de bal in één keer door. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:11

71e minuut.
Stielike is nu in balbezit. Stielike met een sublieme pass. Saca heeft problemen om de bal te vangen. Saca draait met de bal, schiet en ... Ganztahl probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:12

73e minuut.
Eierkicker speelt de bal door. Ganztahl onderschept slim de pass. Söllner kan de bal niet met de borst controleren. Saca is nu in balbezit. Saca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker speelt de bal door. Saca rent richting de bal. Saca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:13

81e minuut.
Calderón Sol probeert naar een medespeler te passen. Kül met een sublieme pass. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Stielike rent richting de bal. Stielike speelt de bal door. Ganztahl onderschept slim de pass. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Douts bokst de bal weg.

86e minuut.
Kül met de inworp. Lars is nu in balbezit. Lars geeft een hoge lob. Saca is nu in balbezit. Saca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Douts trapt de bal weg van het doel. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol speelt de bal door. Kül is nu in balbezit. Kül schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl is nu in balbezit. Saca onderschept slim de pass. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker schiet op doel. Douts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Borussia Leipzig 84%, Erratiker Köppern 16%.
VfB Borussia Leipzig - Erratiker Köppern 0:13