Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les mules robotiques FC Trozoul
Normal Tactiek 4--2
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 55.9
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Ben Tifour geeft de bal voor. Urenda is nu in balbezit. Urenda draait met de bal, schiet en ... Letellier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Duclos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Lebon de bal. Klanstrup speelt de bal door. Urenda heeft problemen om de bal te vangen. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Elie is nu in balbezit. Elie schiet op doel. Letellier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristiano speelt de bal door. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klanstrup onderschept slim de pass. Klanstrup geeft een lange en hoge pass. Ben Tifour kopt de bal weg. Klungelig pakt Elie de bal. Elie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Elie verovert de bal door een tackle van achteren. Elie probeert naar een medespeler te passen. Urenda rent richting de bal. Urenda haalt uit met een fantastische trap. Letellier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:2

17e minuut.
Poulain passt de bal in één keer door. Lebon speelt de bal door. Legras bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda verovert de bal door een tackle van achteren. Urenda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Urenda is nu in balbezit. Urenda passt de bal zonder na te denken. Elie is nu in balbezit. Elie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:3

22e minuut.
Mignon komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Urenda heeft problemen om de bal te vangen. Cărămidaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rohr. Cărămidaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klanstrup komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup geeft een hoge lob. Mignon is nu in balbezit. Mignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:4

32e minuut.
Duclos probeert de bal aan de voet te houden. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignon onderschept slim de pass. Mignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:5

34e minuut.
Inworp. Cărămidaru met een snelle inworp. Klanstrup probeert naar een medespeler te passen. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda schiet op doel. Letellier bokst de bal weg.

36e minuut.
Legras rent richting de bal. Klanstrup met een sublieme pass. Urenda rent richting de bal. Urenda schiet op doel. Letellier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:6

41e minuut.
Motte geeft een hoge lob. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Cărămidaru kopt de bal weg. Urenda rent richting de bal. Urenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gaultier is nu in balbezit. Gaultier geeft een hoge lob. Mézy probeert de bal met de borst te controleren. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 88%, FC Trozoul 12%.
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:6

46e minuut.
Fauchet komt het veld opgelopen. Buljat komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gaultier geeft een lange en hoge pass. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru passt de bal met de wreef. Urenda is nu in balbezit. Urenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda geeft de bal voor. Lebon heeft problemen om de bal te vangen. Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gaultier met een sublieme pass. Mignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignon passt de bal zonder na te denken. Urenda is nu in balbezit. Urenda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cărămidaru neemt de hoekschop. Klungelig pakt Urenda de bal. Urenda schiet op doel. Letellier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:7

70e minuut.
Ben Tifour is nu in balbezit. Lebon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Tifour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cristiano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urenda heeft problemen om de bal te vangen. Urenda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lebon geeft een hoge lob. Inworp. Ben Tifour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristiano rent richting de bal. Cristiano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gaultier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Duclos kopt de bal weg. Cărămidaru controleert de bal met de borst. Cărămidaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klanstrup met een sublieme pass. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru geeft een hoge lob. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Motte heeft problemen om de bal te vangen. Mignon kopt de bal weg. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda is nu in balbezit. Urenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mignon is nu in balbezit. Lebon maakt een afschuwelijke overtreding. Mignon raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristiano met een snel genomen vrije trap. Urenda kopt de bal weg. Mignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:8

81e minuut.
Poulain rent richting de bal. Poulain passt de bal zonder na te denken. Daar is Rohr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urenda onderschept slim de pass. Urenda geeft de bal voor. Letellier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Buljat verovert de bal door een tackle van achteren. Buljat geeft een hoge lob. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour geeft een hoge lob. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cărămidaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urenda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Letellier met een sublieme pass. Klanstrup kopt de bal weg. Daar is Mézy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urenda is nu in balbezit. Urenda schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Letellier speelt de bal door. Cristiano kopt de bal weg. Mignon rent richting de bal. Mignon geeft een lange en hoge pass. Urenda rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 89%, FC Trozoul 11%.
Les mules robotiques - FC Trozoul 0:8