Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frente Atletico loming
2 Tactiek ok
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen good


6e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Wcisło verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło met een sublieme pass. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bega Begagić onderschept slim de pass. Bortini speelt de bal door. Włostowski rent richting de bal. Etchegoimberry onderschept slim de pass. Etchegoimberry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Wcisło geeft de bal voor. Inworp. Quang Tuấn met een snelle inworp. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry schiet op doel. Božičev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:1

15e minuut.
Malik is nu in balbezit. Etchegoimberry onderschept slim de pass. Etchegoimberry passt de bal zonder na te denken. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nieto Cortés kopt de bal weg. Zdun geeft een lange en hoge pass. Eltem kopt de bal weg. Bega Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Etchegoimberry geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żółw de bal. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić schiet op doel. Božičev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:2

19e minuut.
Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry passt de bal zonder na te denken. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... Božičev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:3

22e minuut.
Božičev trapt de bal weg. Kawulok kopt de bal weg. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Božičev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:4

31e minuut.
Kawulok passt de bal in één keer door. Quang Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Quang Tuấn passt de bal zonder na te denken. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Božičev trapt de bal weg. Nerey kopt de bal weg. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:5

35e minuut.
Wcisło onderschept slim de pass. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry schiet op doel. Božičev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:6

38e minuut.
Eltem rent richting de bal. Eltem passt de bal met de wreef. Vulpeşean speelt de bal door. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Quang Tuấn onderschept slim de pass. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić geeft de bal voor. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry schiet op doel. Božičev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frente Atletico 77%, loming 23%.
Frente Atletico - loming 0:7

47e minuut.
Halmosi rent richting de bal. Halmosi geeft een lange en hoge pass. Quang Tuấn kopt de bal weg. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:8

50e minuut.
Cerliani probeert naar een medespeler te passen. Negri is nu in balbezit. Negri geeft een hoge lob. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. Božičev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:9

54e minuut.
Cerliani speelt de bal door. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltem begaat een overtreding. Eltem krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kawulok passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eltem de bal. Eltem probeert naar een medespeler te passen. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. Božičev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:10

58e minuut.
Eltem passt de bal met de wreef. Wcisło rent richting de bal. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Božičev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:11

62e minuut.
Eltem passt de bal zonder na te denken. Daar is Nerey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nerey passt de bal in één keer door. Daar is Bega Begagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bega Begagić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vulpeşean kopt de bal weg. Klungelig pakt Wcisło de bal. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:12

68e minuut.
Nieto Cortés is nu in balbezit. Zdun verovert de bal door een tackle van achteren. Zdun geeft een hoge lob. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... Božičev bokst de bal weg. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bega Begagić is nu in balbezit. Božičev met een sublieme pass. Quang Tuấn kopt de bal weg. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Božičev probeert naar een medespeler te passen. Kawulok rent richting de bal. Kawulok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Etchegoimberry de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:13

73e minuut.
Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić geeft de bal voor. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:14

76e minuut.
Nerey is nu in balbezit. Nerey geeft de bal voor. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry schiet op doel. Božičev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:15

77e minuut.
Bortini probeert de bal met de borst te controleren. Bega Begagić onderschept slim de pass. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Božičev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:16

79e minuut.
Quang Tuấn speelt de bal door. Vulpeşean speelt de bal door. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel. Božičev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:17

80e minuut.
García Martínez is nu in balbezit. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - loming 0:18

82e minuut.
Quang Tuấn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Quang Tuấn de bal. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Božičev bokst de bal weg.

88e minuut.
Nerey speelt de bal door. Kawulok met een sublieme pass. Vulpeşean met een sublieme pass. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frente Atletico 72%, loming 28%.
Frente Atletico - loming 0:18