Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Kroos FC Toletum Imperialis
442 Tactiek Braña1mod
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Stanowski heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz met een sublieme pass. Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera geeft een lange en hoge pass. Fernández Compan maakt een snoekduik en kopt de bal. Massola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu passt de bal met de wreef. Besora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Úbeda geeft een hoge lob. Massola bokst de bal weg.

5e minuut.
Stanowski kopt de bal weg. Nikisz geeft een hoge lob. Gálvez rent richting de bal. Fernández Compan verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Larruzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Larruzea geeft een hoge lob. Beato controleert de bal met de borst. Manson geeft de bal voor. Fernández Compan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gómez Company geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Compan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kroos FC - Toletum Imperialis 0:1

18e minuut.
Manson geeft de bal voor. Fernández Compan rent richting de bal. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Segovia is nu in balbezit. Manson rent richting de bal. Manson speelt de bal door. Besora rent richting de bal. Besora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Beato speelt de bal door. Besora rent richting de bal. Besora geeft een lange en hoge pass. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kroos FC - Toletum Imperialis 0:2

37e minuut.
Tejera met een sublieme pass. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson speelt de bal door. Besora heeft problemen om de bal te vangen. Besora probeert naar een medespeler te passen. Massola bokst de bal weg. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kroos FC - Toletum Imperialis 0:3

39e minuut.
Besora probeert de bal met de borst te controleren. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Besora. Besora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kroos FC 73%, Toletum Imperialis 27%.
Real Kroos FC - Toletum Imperialis 0:3

47e minuut.
Tejera speelt de bal door. Manson met een sublieme pass. Besora is nu in balbezit. Besora haalt uit met een fantastische trap. Massola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gómez Company is nu in balbezit. Klungelig pakt Gómez Company de bal. Gómez Company speelt de bal door. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Roselli de bal. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson passt de bal in één keer door. Besora rent richting de bal. Besora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gonella geeft een hoge lob. Besora kopt de bal weg. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Úbeda de bal. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Roselli heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias rent richting de bal. Besora verovert de bal door een tackle van achteren. Besora geeft een hoge lob. Tejera geeft de bal voor. Massola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gómez Company met een sublieme pass. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda probeert naar een medespeler te passen. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Úbeda is nu in balbezit. Úbeda geeft een hoge lob. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Manson passt de bal met de wreef. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora probeert naar een medespeler te passen. Úbeda rent richting de bal. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. Massola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gálvez de bal. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kroos FC - Toletum Imperialis 0:4

62e minuut.
Fernández Compan is nu in balbezit. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan onderschept slim de pass. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Massola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kroos FC - Toletum Imperialis 0:5

75e minuut.
Iglesias geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejera met een snelle inworp. Gómez Company geeft een hoge lob. Fernández Compan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cristescu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Manson speelt de bal door. Besora kan de bal niet met de borst controleren. Besora geeft een lange en hoge pass. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kroos FC 87%, Toletum Imperialis 13%.
Real Kroos FC - Toletum Imperialis 0:5