Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortaleza.EC Lusa Portuguesa
433 Tactiek 424 Lusa
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.4 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
solid Verdedigen excellent


15e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki is nu in balbezit. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Gruszecki met de inworp. Lio geeft een hoge lob. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:1

24e minuut.
Dachev speelt de bal door. Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Borja rent richting de bal. Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Beldeanu rent richting de bal. Chronakis onderschept slim de pass. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:2

40e minuut.
Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Kuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 68%, Lusa Portuguesa 32%.
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lio met de inworp. Ðức Huy speelt de bal door. Bencsik geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Kuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Dachev de bal. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki is nu in balbezit. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. Kuypers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Daar is Chronakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Kuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kononowicz speelt de bal door. Borja is nu in balbezit. Grelecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grelecki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Gruszecki met de inworp. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio geeft een lange en hoge pass. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen. Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Dachev onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:5

70e minuut.
Gruszecki geeft een lange en hoge pass. Borja is nu in balbezit. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:6

81e minuut.
Lio is nu in balbezit. Lio geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:7

83e minuut.
Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Bencsik rent richting de bal. Bencsik geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kononowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kononowicz passt de bal in één keer door. Ðức Huy met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 62%, Lusa Portuguesa 38%.
Fortaleza.EC - Lusa Portuguesa 0:7