Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmonaytes Gkatzolias KOMOTINI F.C.
Normal Tactiek new
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 44.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Pantos rent richting de bal. Witteveen rent richting de bal. Witteveen geeft een hoge lob. Caiozzo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pantos de bal onder controle te krijgen. Athanasakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik passt de bal in één keer door. Englert is nu in balbezit. Englert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:1

10e minuut.
Kinger onderschept slim de pass. Daar is Caiozzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiozzo passt de bal zonder na te denken. Englert is nu in balbezit. Englert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:2

16e minuut.
Caiozzo met de inworp. Trzaskalik geeft de bal voor. Klungelig pakt Lipakis de bal. Englert is nu in balbezit. Englert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:3

18e minuut.
Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik passt de bal met de wreef. Aronis rent richting de bal. Aronis schiet op doel. Diakoulas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:4

19e minuut.
Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert rent richting de bal. Mavrias rent richting de bal. Englert onderschept slim de pass. Englert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik met een sublieme pass. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo geeft een lange en hoge pass. Englert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Giokarinis geeft een hoge lob. Daar is Diakoulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englert rent richting de bal. Englert schiet op doel. Athanasakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Pantos onderschept slim de pass. Pantos speelt de bal door. Skaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis verovert de bal door een tackle van achteren. Aronis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Plainakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moisanen de bal. Moisanen geeft de bal voor. Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Panagiotakis verovert de bal door een tackle van achteren. Moisanen onderschept slim de pass. Moisanen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aronis de bal. Aronis draait met de bal, schiet en ... Athanasakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Gkatzolias 78%, KOMOTINI F.C. 22%.
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:4

47e minuut.
Diakoulas heeft problemen om de bal te vangen. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aronis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Englert neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Athanasakis bokst de bal weg.

48e minuut.
Pantos rent richting de bal. Moisanen verovert de bal door een tackle van achteren. Moisanen geeft een lange en hoge pass. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Pantos de bal. Englert is nu in balbezit. Pantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert onderschept slim de pass. Englert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Aronis springt en kopt de bal. Giokarinis kopt de bal weg. Panagiotakis heeft problemen om de bal te vangen. Witteveen geeft de bal voor. Athanasakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Witteveen met een sublieme pass. Diakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert onderschept slim de pass. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:5

61e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Panagiotakis onderschept slim de pass. Trzaskalik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzaskalik krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Witteveen rent richting de bal. Witteveen passt de bal zonder na te denken. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis draait met de bal, schiet en ... Athanasakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:6

72e minuut.
Skaltsas is nu in balbezit. Skaltsas met een sublieme pass. Giokarinis rent richting de bal. Giokarinis geeft een lange en hoge pass. Englert maakt een snoekduik en kopt de bal. Athanasakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Witteveen passt de bal in één keer door. Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik passt de bal zonder na te denken. Daar is Aronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:7

78e minuut.
Witteveen speelt de bal door. Giokarinis is nu in balbezit. Giokarinis speelt de bal door. Englert is nu in balbezit. Englert schiet op doel. Athanasakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lipakis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trzaskalik de bal onder controle te krijgen. Panagiotakis is nu in balbezit. Witteveen onderschept slim de pass. Witteveen geeft een hoge lob. Athanasakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lipakis passt de bal met de wreef. Trzaskalik geeft de bal voor. Plainakis kopt de bal weg. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis draait met de bal, schiet en ... Athanasakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Athanasakis probeert naar een medespeler te passen. Trzaskalik kopt de bal weg. Englert is nu in balbezit. Englert haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Trzaskalik kopt de bal weg. Plainakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis rent richting de bal. Englert is nu in balbezit. Englert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Gkatzolias 83%, KOMOTINI F.C. 17%.
Kosmonaytes Gkatzolias - KOMOTINI F.C. 0:7