Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Paralitaos GREEN TORNADO
Normal Tactiek 5-2-3-
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 51.4
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Hampejz onderschept slim de pass. Hampejz passt de bal met de wreef. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:1

4e minuut.
Papazov speelt de bal door. Hampejz rent richting de bal. Hampejz geeft een lange en hoge pass. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal. Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:2

6e minuut.
Hampejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius passt de bal met de wreef. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsertikidis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Twierdza zal de hoekschop nemen. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:3

7e minuut.
Daar is Emvalomenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Kornelius passt de bal met de wreef. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kalavrytinos rent richting de bal. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius passt de bal met de wreef. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:4

12e minuut.
Tsertikidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsertikidis geeft de bal voor. Klungelig pakt Papazov de bal. Papazov geeft een lange en hoge pass. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Emvalomenos is nu in balbezit. Cyll onderschept slim de pass. Cyll met een sublieme pass. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mylonas trapt de bal weg van het doel. Pereira kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Mylonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:5

20e minuut.
Pereira passt de bal met de wreef. Pojar rent richting de bal. Pojar passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Doeltrap. Barbas met een harde bal richting middenveld. Pereira speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:6

25e minuut.
Kornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Kornelius probeert naar een medespeler te passen. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ilchev is nu in balbezit. Ilchev geeft een lange en hoge pass. Daar is Barbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal in één keer door. Kornelius is nu in balbezit. Kornelius geeft een hoge lob. Pojar krijgt zijn hoofd ertegen. Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Konstantinidis met een snelle inworp. Doumas is nu in balbezit. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Mylonas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Twierdza neemt de hoekschop. Pojar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:7

32e minuut.
Papazov kopt de bal weg. Klungelig pakt Pereira de bal. Pereira speelt de bal door. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:8

34e minuut.
Pojar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalavrytinos rent richting de bal. Pojar begaat een overtreding. Pojar krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Cyll de bal. Cyll passt de bal in één keer door. Kornelius speelt de bal door. Hampejz rent richting de bal. Kornelius geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hampejz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Foster de bal. Doumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Kornelius met een sublieme pass. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Mylonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:9

43e minuut.
Kalavrytinos is nu in balbezit. Kalavrytinos passt de bal met de wreef. Hampejz rent richting de bal. Hampejz passt de bal zonder na te denken. Pojar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ilchev zal de hoekschop nemen. Pojar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 85%, GREEN TORNADO 15%.
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:10

47e minuut.
Kalavrytinos probeert de bal aan de voet te houden. Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal zonder na te denken. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:11

49e minuut.
Kornelius passt de bal met de wreef. Hampejz rent richting de bal. Hampejz probeert naar een medespeler te passen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Twierdza geeft een lange en hoge pass. Kalavrytinos heeft problemen om de bal te vangen. Pereira met een sublieme pass. Ilchev probeert naar een medespeler te passen. Kornelius probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:12

55e minuut.
Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsertikidis is nu in balbezit. Pojar onderschept slim de pass. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:13

56e minuut.
Foster rent richting de bal. Pereira is nu in balbezit. Pereira passt de bal in één keer door. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:14

59e minuut.
Doumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumas passt de bal in één keer door. Cyll rent richting de bal. Cyll geeft de bal voor. Pojar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Konstantinidis rent richting de bal. Konstantinidis geeft een hoge lob. Barbas is nu in balbezit. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:15

61e minuut.
Boury komt het veld opgelopen. Tzifopoulos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Konstantinidis onderschept slim de pass. Tzifopoulos speelt de bal door. Pojar probeert naar een medespeler te passen. Boury rent richting de bal. Boury geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Barbas is nu in balbezit. Tzifopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tzifopoulos speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Pojar de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster speelt de bal door. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:16

68e minuut.
Emvalomenos rent richting de bal. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar passt de bal met de wreef. Hampejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampejz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Doumas de bal onder controle te krijgen. Hampejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampejz geeft de bal voor. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal. Mylonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:17

74e minuut.
Hampejz is nu in balbezit. Hampejz passt de bal met de wreef. Tsertikidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar onderschept slim de pass. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Boury probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tzifopoulos de bal. Tzifopoulos geeft de bal voor. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:18

81e minuut.
Pojar is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boury zal de hoekschop nemen. Pojar krijgt zijn hoofd ertegen. Mylonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:19

85e minuut.
Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:20

86e minuut.
Tentzeris passt de bal zonder na te denken. Poikilidis is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster geeft een hoge lob. Hampejz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:21

90e minuut.
Kornelius kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Mylonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 89%, GREEN TORNADO 11%.
Los Paralitaos - GREEN TORNADO 0:22