Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pigasos Gerasmenon Force A.O.
Normal Tactiek DEFF
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Tsalpatouros is nu in balbezit. Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hayoun is nu in balbezit. Hayoun geeft de bal voor. Larentzakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ... Prineas bokst de bal weg. Skarmoutsos speelt de bal door. van den Hoogenband geeft een hoge lob. Mistrz krijgt zijn hoofd ertegen. Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:1

7e minuut.
Zarzopoulos is nu in balbezit. Zarzopoulos passt de bal met de wreef. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz schiet op doel. Prineas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:2

8e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Arenas met een sublieme pass. Zarzopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Sougias is nu in balbezit. Sougias geeft een lange en hoge pass. Arenas geeft een hoge lob. Mistrz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
van den Hoogenband geeft een hoge lob. Hayoun heeft problemen om de bal te vangen. Hayoun met een sublieme pass. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Argeşeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hayoun met een sublieme pass. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz schiet op doel. Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:3

18e minuut.
Seretidis met een sublieme pass. Skarmoutsos heeft problemen om de bal te vangen. Skarmoutsos passt de bal met de wreef. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Prineas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

26e minuut.
Hayoun probeert naar een medespeler te passen. Koryzna rent richting de bal. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mistrz de bal. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun geeft een lange en hoge pass. Mistrz krijgt zijn hoofd ertegen. Prineas bokst de bal weg.

35e minuut.
Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis maakt een afschuwelijke overtreding. Buśkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Argeşeanu met een snel genomen vrije trap. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arenas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsalpatouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een hoge lob. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:4

39e minuut.
Inworp. van den Hoogenband met de inworp. Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft een lange en hoge pass. Mistrz maakt een snoekduik en kopt de bal. Prineas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arenas zal de hoekschop nemen. Prineas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Koryzna probeert de bal met de borst te controleren. Koryzna speelt de bal door. Hayoun speelt de bal door. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
van den Hoogenband geeft de bal voor. Hayoun probeert naar een medespeler te passen. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:5

45e minuut.
Mistrz rent richting de bal. Mistrz speelt de bal door. Hayoun rent richting de bal. Hayoun geeft de bal voor. Mistrz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigasos Gerasmenon 79%, Force A.O. 21%.
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:5

47e minuut.
Sougias bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Hoogenband verovert de bal door een tackle van achteren. van den Hoogenband geeft de bal voor. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kogopoulos kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arenas met een snelle inworp. van den Hoogenband rent richting de bal. van den Hoogenband geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
van den Hoogenband is nu in balbezit. van den Hoogenband met een sublieme pass. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel. Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:6

53e minuut.
Honkanen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hayoun de bal onder controle te krijgen. Hayoun geeft een hoge lob. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arabinec speelt de bal door. Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Arenas geeft een hoge lob. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:7

58e minuut.
Honkanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van den Hoogenband geeft de bal voor. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:8

61e minuut.
Koryzna controleert de bal met de borst. Tsalpatouros speelt de bal door. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:9

65e minuut.
van den Hoogenband probeert de bal met de borst te controleren. van den Hoogenband geeft de bal voor. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun draait met de bal, schiet en ... Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:10

68e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Hayoun is nu in balbezit. Hayoun passt de bal zonder na te denken. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ... Prineas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Tsalpatouros rent richting de bal. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna geeft een hoge lob. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsalpatouros de bal. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Prineas met een harde bal richting middenveld. Arenas is nu in balbezit. Arenas passt de bal in één keer door. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hayoun heeft problemen om de bal te vangen. Hayoun geeft een lange en hoge pass. Mistrz heeft problemen om de bal te vangen. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:11

78e minuut.
Liatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Hoogenband verovert de bal door een tackle van achteren. van den Hoogenband passt de bal in één keer door. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Buitenspel voor Arenas. Goede buitenspelval van de verdediging. Prineas neemt vlug de vrije trap. van den Hoogenband kopt de bal weg. Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ... Prineas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:12

86e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. van den Hoogenband bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Hoogenband passt de bal met de wreef. Koryzna heeft problemen om de bal te vangen. Koryzna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kourbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu geeft een hoge lob. Mistrz rent richting de bal. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:13

89e minuut.
Seretidis passt de bal zonder na te denken. Hayoun rent richting de bal. Hayoun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mistrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mistrz draait met de bal, schiet en ... Prineas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigasos Gerasmenon 91%, Force A.O. 9%.
Pigasos Gerasmenon - Force A.O. 0:13