Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Efialtes Palaias Fokaias Dreamland
Normal Tactiek Δανάη69
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 46
poor Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Sarantopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kapias onderschept slim de pass. Kapias probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Janjić met een snelle inworp. Wijas geeft een hoge lob. Sarantopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
bin Ramli kopt de bal weg. Raftopoulos is nu in balbezit. Raftopoulos probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:1

8e minuut.
Raftopoulos probeert naar een medespeler te passen. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli speelt de bal door. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

10e minuut.
Barmanakos rent richting de bal. Barmanakos geeft een hoge lob. Fylaktos is nu in balbezit. Stravolaimis onderschept slim de pass. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Gennatas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:2

13e minuut.
Velestinlis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapias met de inworp. Spanos is nu in balbezit. Spanos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Velestinlis trapt de bal weg van het doel. bin Ramli speelt de bal door. Raftopoulos probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Gennatas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Velestinlis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:3

22e minuut.
Stravolaimis kopt de bal weg. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos probeert naar een medespeler te passen. Stravolaimis heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gennatas speelt de bal door. Chatzidakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarantopoulos de bal. Spanos is nu in balbezit. Spanos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Spanos rent richting de bal. Spanos passt de bal in één keer door. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:4

29e minuut.
Spanos is nu in balbezit. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Gennatas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Velestinlis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:5

35e minuut.
Daar is bin Ramli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ramli passt de bal met de wreef. Spanos heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kapias passt de bal in één keer door. Velestinlis rent richting de bal. Stravolaimis verovert de bal door een tackle van achteren. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Gennatas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:6

44e minuut.
Muguerza geeft een lange en hoge pass. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis met een sublieme pass. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ... Gennatas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efialtes Palaias Fokaias 75%, Dreamland 25%.
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:7

46e minuut.
Spanos is nu in balbezit. Kapias is nu in balbezit. Kapias speelt de bal door. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Gennatas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:8

54e minuut.
Stravolaimis kan de bal niet met de borst controleren. Raftopoulos speelt de bal door. Spanos is nu in balbezit. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Gennatas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:9

58e minuut.
Janjić rent richting de bal. Janjić geeft de bal voor. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:10

63e minuut.
Kapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidakis rent richting de bal. Kapias onderschept slim de pass. Kapias geeft een lange en hoge pass. Stravolaimis springt en kopt de bal. Gennatas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Spanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis speelt de bal door. Raftopoulos is nu in balbezit. Raftopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Janjić met een sublieme pass. Fylaktos is nu in balbezit. Stravolaimis verovert de bal door een tackle van achteren. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:11

80e minuut.
Kapias probeert naar een medespeler te passen. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos passt de bal in één keer door. Spanos is nu in balbezit. Spanos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Velestinlis de bal. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Flessas kopt de bal weg. Sarantopoulos is nu in balbezit. Kapias speelt de bal door. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Velestinlis geeft de bal voor. Kapias geeft de bal voor. Klungelig pakt Raftopoulos de bal. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:12

89e minuut.
Gennatas speelt de bal door. Kapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapias passt de bal met de wreef. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Janjić geeft de bal voor. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli geeft de bal voor. Stravolaimis springt en kopt de bal. Gennatas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efialtes Palaias Fokaias 78%, Dreamland 22%.
Efialtes Palaias Fokaias - Dreamland 0:13