Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. Steluta BKY
tactica Tactiek sokker
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
52.4 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Richard met een sublieme pass. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat passt de bal met de wreef. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 0:1

4e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Yandemian onderschept slim de pass. Yandemian passt de bal met de wreef. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen haalt uit met een fantastische trap. Gia Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrvaljević geeft de bal voor. Valdés rent richting de bal. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Valdés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Misso is nu in balbezit. Misso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hennig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Richard geeft de bal voor. Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jaso niet meer kan verder spelen. Lup komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pinglo geeft een hoge lob. Tilkowski rent richting de bal. Valdés begaat een overtreding. Valdés krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Mrvaljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrvaljević passt de bal in één keer door. Gała is nu in balbezit. Öngen onderschept slim de pass. Öngen schiet op doel. Gia Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yandemian kopt de bal weg. Öngen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrvaljević. Mrvaljević krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Yandemian de bal. Scarlat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yandemian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yandemian kan niet meer verder spelen. Dorňák komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Chillan rent richting de bal. Chillan met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 1:1

30e minuut.
Chang rent richting de bal. Lingyun onderschept slim de pass. Dorňák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dorňák krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pinglo geeft een lange en hoge pass. Daar is Misso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechat rent richting de bal. Lechat schiet op doel. Lup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 1:2

36e minuut.
Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Misso. Lechat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Richard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lingyun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hiçyorulmaz speelt de bal door. Santibáñez probeert naar een medespeler te passen. Pinglo is nu in balbezit. Chillan rent richting de bal. Chillan schiet op doel. Gia Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tilkowski geeft een lange en hoge pass. Chillan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chillan zal de hoekschop nemen. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal. Gia Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lechat passt de bal in één keer door. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés geeft de bal voor. Lup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Lup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Revheim kopt de bal weg. Santibáñez geeft een hoge lob. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel. Gia Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 40%, Steluta BKY 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 2:2

48e minuut.
Santibáñez passt de bal in één keer door. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz speelt de bal door. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên bokst de bal weg. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel. Gia Kiên bokst de bal weg.

50e minuut.
Santibáñez passt de bal in één keer door. Daar is Bakurdzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakurdzhiev met een sublieme pass. Daar is Chillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chillan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pinglo onderschept slim de pass. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 2:3

63e minuut.
Gała geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lechat stond buitenspel. Bakurdzhiev neemt vlug de vrije trap. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel. Gia Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öngen is nu in balbezit. Öngen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 3:3

68e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Revheim geeft een lange en hoge pass. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 4:3

73e minuut.
Öngen heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gała. Öngen raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakurdzhiev met een snel genomen vrije trap. Dorňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 5:3

80e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Dorňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák haalt uit met een fantastische trap. Gia Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 6:3

89e minuut.
Doeltrap. Scarlat trapt de bal weg. Chillan kopt de bal weg. Klungelig pakt Dorňák de bal. Dorňák passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 28%, Steluta BKY 72%.
Tractoristii I.S.B. - Steluta BKY 6:3