Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team ARSENAL Zalău
451 Tactiek mosu 1
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 58.1
average Schieten excellent
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea passt de bal zonder na te denken. Zabokrzycki rent richting de bal. Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko schiet op doel. Bihorac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:1

4e minuut.
Alías probeert naar een medespeler te passen. Yepko heeft problemen om de bal te vangen. Yepko speelt de bal door. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Yepko is nu in balbezit. Yepko passt de bal in één keer door. Alías heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gogola speelt de bal door. Zabokrzycki is nu in balbezit. Pintać tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabokrzycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alías komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ciortea speelt de bal door. Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko passt de bal in één keer door. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gogola kopt de bal weg. Pintać controleert de bal met de borst. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:2

16e minuut.
Trică passt de bal met de wreef. Ciortea is nu in balbezit. Cojocaru maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cojocaru naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Alías heeft problemen om de bal te vangen. Alías geeft de bal voor. Surdu is nu in balbezit. Surdu schiet op doel. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:3

19e minuut.
Guşiţă passt de bal in één keer door. Sfeclă heeft problemen om de bal te vangen. Yepko verovert de bal door een tackle van achteren. Yepko geeft een hoge lob. Surdu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:4

23e minuut.
Alías is nu in balbezit. Alías geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki schiet op doel. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:5

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yepko met de inworp. Alías geeft een hoge lob. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Daar is Ciortea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alías rent richting de bal. Alías passt de bal met de wreef. Zabokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Yepko heeft problemen om de bal te vangen. Yepko passt de bal met de wreef. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Pintać probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Zabokrzycki schiet op doel. Pintać probeert de bal aan de voet te houden. Yepko rent richting de bal. Yepko geeft de bal voor. Surdu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. Bihorac bokst de bal weg. Klungelig pakt Pintać de bal. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:6

35e minuut.
Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton geeft een hoge lob. Pintać kan de bal niet met de borst controleren. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Ciortea geeft een lange en hoge pass. Yepko rent richting de bal. Yepko draait met de bal, schiet en ... Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:7

42e minuut.
Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zabokrzycki de bal. Zabokrzycki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Alías verovert de bal door een tackle van achteren. Alías met een sublieme pass. Klungelig pakt Zabokrzycki de bal. Surdu is nu in balbezit. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 79%, ARSENAL Zalău 21%.
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:7

52e minuut.
Gogola probeert naar een medespeler te passen. Yepko is nu in balbezit. Yepko probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Walk geeft de bal voor. Zabokrzycki kopt de bal weg. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Walk speelt de bal door. Alías is nu in balbezit. Alías passt de bal met de wreef. Surdu rent richting de bal. Surdu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Gogola de bal. Gogola probeert naar een medespeler te passen. Yepko speelt de bal door. Zabokrzycki probeert de bal met de borst te controleren. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Bihorac met een harde bal richting middenveld. Alías kopt de bal weg. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Alías kopt de bal weg. Yepko is nu in balbezit. Yepko probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki schiet op doel. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Ciortea met de inworp. Alías probeert naar een medespeler te passen. Surdu rent richting de bal. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:8

67e minuut.
Trică geeft een hoge lob. Yepko kopt de bal weg. Alías is nu in balbezit. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:9

69e minuut.
Yepko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pintać de bal. Yepko rent richting de bal. Yepko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:10

74e minuut.
Gogola is nu in balbezit. Gogola geeft een lange en hoge pass. Yepko kopt de bal weg. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:11

75e minuut.
Daar is Spediacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spediacci geeft een lange en hoge pass. Ciortea kopt de bal weg. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:12

80e minuut.
Ciortea geeft een hoge lob. Yepko rent richting de bal. Yepko geeft de bal voor. Surdu rent richting de bal. Surdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:13

84e minuut.
Alías onderschept slim de pass. Alías met een sublieme pass. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:14

86e minuut.
Zabokrzycki is nu in balbezit. Pietreanu onderschept slim de pass. Surdu onderschept slim de pass. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:15

88e minuut.
Gogola speelt de bal door. Ciortea met een sublieme pass. Surdu rent richting de bal. Surdu draait met de bal, schiet en ... Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 77%, ARSENAL Zalău 23%.
gerula27team - ARSENAL Zalău 0:16