Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pac Pac BUCOVINA FC
343 Tactiek defend
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten outstanding
good Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Tomoşoiu kopt de bal weg. Palkó rent richting de bal. Nicoliţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palkó raakt geblesseerd tijdens het duel. Neulinger komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:1

6e minuut.
Kadłubowski geeft een lange en hoge pass. Fliegl met een sublieme pass. Klungelig pakt Palkó de bal. Palkó haalt uit met een fantastische trap. Carambol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:2

13e minuut.
Łęgowski rent richting de bal. Łęgowski passt de bal met de wreef. Haapasalo speelt de bal door. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:3

14e minuut.
Apostol onderschept slim de pass. Văcăroiu probeert de bal met de borst te controleren. Tomoşoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tomoşoiu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Carambol speelt de bal door. Łęgowski kopt de bal weg. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:4

17e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Apostol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomoşoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neulinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó haalt uit met een fantastische trap. Carambol bokst de bal weg. Klungelig pakt Cozma de bal. Palkó rent richting de bal. Palkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:5

19e minuut.
Neulinger is nu in balbezit. Neulinger passt de bal met de wreef. Palkó rent richting de bal. Palkó draait met de bal, schiet en ... Carambol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:6

20e minuut.
Palkó heeft problemen om de bal te vangen. Palkó passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tomoşoiu de bal. Tomoşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:7

22e minuut.
Palkó verovert de bal door een tackle van achteren. Palkó met een sublieme pass. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl geeft een hoge lob. Tomoşoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Haapasalo passt de bal met de wreef. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Palkó is nu in balbezit. Palkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:8

31e minuut.
Łęgowski is nu in balbezit. Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski rent richting de bal. Haapasalo geeft een hoge lob. Tomoşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski speelt de bal door. Neulinger probeert naar een medespeler te passen. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó schiet op doel. Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă is nu in balbezit. Tomoşoiu onderschept slim de pass. Tomoşoiu schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Strujac passt de bal met de wreef. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş passt de bal zonder na te denken. Moise rent richting de bal. Moise haalt uit met een fantastische trap. Skorulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cozma kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fliegl met de inworp. Neulinger is nu in balbezit. Neulinger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 72%, BUCOVINA FC 28%.
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:8

47e minuut.
Strujac geeft de bal voor. Skorulski speelt de bal door. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:9

52e minuut.
Văcăroiu kopt de bal weg. Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Palkó is nu in balbezit. Palkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:10

66e minuut.
Gaidoş kopt de bal weg. Klungelig pakt Baltă de bal. Neulinger met een sublieme pass. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel. Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Fliegl met een snelle inworp. Neulinger rent richting de bal. Neulinger geeft een lange en hoge pass. Palkó krijgt zijn hoofd ertegen. Carambol bokst de bal weg. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:11

85e minuut.
Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neulinger met een sublieme pass. Tomoşoiu rent richting de bal. Palkó rent richting de bal. Palkó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:12

86e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Tomoşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu geeft de bal voor. Palkó rent richting de bal. Palkó haalt uit met een fantastische trap. Carambol bokst de bal weg.

90e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu speelt de bal door. Palkó is nu in balbezit. Palkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 60%, BUCOVINA FC 40%.
Pac Pac - BUCOVINA FC 0:13