Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Alex Übermacht
chance Tactiek angebot
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Butea rent richting de bal. Butea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bolchiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmes Otero geeft de bal voor. Kuter bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Jaske springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Übermacht 0:1

6e minuut.
Daar is Vəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vəliyev passt de bal in één keer door. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ... Ioanid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuter bokst de bal weg. Frăţilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş passt de bal in één keer door. Fleites speelt de bal door. Vəliyev rent richting de bal. Vəliyev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vəliyev is nu in balbezit. Vəliyev geeft de bal voor. Holmes Otero kopt de bal weg. Daar is Jaske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaske draait met de bal, schiet en ... Kuter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaske rent richting de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Übermacht 0:2

13e minuut.
Vəliyev probeert de bal aan de voet te houden. Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Übermacht 0:3

15e minuut.
Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Jaske verovert de bal door een tackle van achteren. Jaske draait met de bal, schiet en ... Kuter bokst de bal weg.

20e minuut.
Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Holmes Otero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiva. Chiva krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites passt de bal zonder na te denken. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Übermacht 0:4

27e minuut.
Vălăhuţă onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vəliyev zal de hoekschop nemen. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel. Kuter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Suhlmann de bal. Suhlmann geeft de bal voor. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş geeft de bal voor. Jaske springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fleites passt de bal zonder na te denken. Sfora probeert naar een medespeler te passen. Bolchiş speelt de bal door. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă schiet op doel. Kuter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vəliyev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vălăhuţă ... Strafschop! Vălăhuţă krijgt een gele kaart. Vəliyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaske zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuter bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Agăt kopt de bal weg. Daar is Holmes Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes Otero speelt de bal door. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 81%, Übermacht 19%.
Steaua Alex - Übermacht 0:4

46e minuut.
Salviati komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan begaat een overtreding. Frăţilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Holmes Otero komt bij de bal en schiet. Jaske krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Butea is nu in balbezit. Butea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bolchiş de bal onder controle te krijgen. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă haalt uit met een fantastische trap. Kuter bokst de bal weg.

54e minuut.
Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero geeft een hoge lob. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă draait met de bal, schiet en ... Kuter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske schiet op doel. Kuter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Agăt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Übermacht 0:5

59e minuut.
Kokott passt de bal in één keer door. Salviati is nu in balbezit. Salviati passt de bal met de wreef. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Salviati is nu in balbezit. Salviati passt de bal zonder na te denken. Fleites met een sublieme pass. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Kuter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Kuter probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bolchiş geeft een hoge lob. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jaske de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş passt de bal zonder na te denken. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Menéndez Márquez rent richting de bal. Menéndez Márquez geeft de bal voor. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bolchiş passt de bal in één keer door. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frăţilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holmes Otero komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Frăţilă de bal. Godri probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Jaske rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Holmes Otero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agăt de bal. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ioanid de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Übermacht 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 70%, Übermacht 30%.
Steaua Alex - Übermacht 0:6