Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaclău WALLACHIA
fantomas Tactiek quattro33
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Moores onderschept slim de pass. Moores probeert naar een medespeler te passen. Bujor speelt de bal door. Vujanović rent richting de bal. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Zékány bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović geeft een hoge lob. Discepoli heeft problemen om de bal te vangen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Zékány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - WALLACHIA 0:1

13e minuut.
Vujanović passt de bal in één keer door. Weissinger is nu in balbezit. Ilievski speelt de bal door. Weissinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gallinal de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ţânţar heeft problemen om de bal te vangen. Ţânţar met een sublieme pass. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi schiet op doel. Gallinal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zékány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Okienko speelt de bal door. Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović schiet op doel. Zékány probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - WALLACHIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 59%, WALLACHIA 41%.
Zaclău - WALLACHIA 0:2

77e minuut.
Guréndez geeft de bal voor. Vujanović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Komlosi de bal onder controle te krijgen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Alhaus probeert naar een medespeler te passen. Lemonis rent richting de bal. Kupisz met een sublieme pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Amaxas kopt de bal weg. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Zékány probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - WALLACHIA 0:3

88e minuut.
Weissinger passt de bal in één keer door. Ţânţar geeft de bal voor. Vujanović kopt de bal weg. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - WALLACHIA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 56%, WALLACHIA 44%.
Zaclău - WALLACHIA 0:4