Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KMA Sporting Victoria
Normal Tactiek Bagnoli
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Veltroni is nu in balbezit. Sandu onderschept slim de pass. Sandu passt de bal zonder na te denken. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kántor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unzueta probeert naar een medespeler te passen. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:1

15e minuut.
Talero rent richting de bal. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero is nu in balbezit. Talero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:2

19e minuut.
Daar is Terlecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki probeert naar een medespeler te passen. Piccardoni rent richting de bal. Talero verovert de bal door een tackle van achteren. Talero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert probeert naar een medespeler te passen. Kuniec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terlecki de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:3

29e minuut.
Sandu is nu in balbezit. Sandu passt de bal met de wreef. Talero is nu in balbezit. Talero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:4

33e minuut.
Kucab is nu in balbezit. Kucab passt de bal in één keer door. Talero heeft problemen om de bal te vangen. Terlecki rent richting de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Previti geeft een lange en hoge pass. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen met een sublieme pass. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Ontani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:5

40e minuut.
Vidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidoni geeft de bal voor. Unzueta kopt de bal weg. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta geeft een lange en hoge pass. Ontani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMA 70%, Sporting Victoria 30%.
KMA - Sporting Victoria 0:5

48e minuut.
Unzueta onderschept slim de pass. Unzueta geeft een lange en hoge pass. Vidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Terlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:6

53e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Unzueta passt de bal met de wreef. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Ontani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talero rent richting de bal. Talero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Unzueta met een snelle inworp. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu passt de bal met de wreef. Talero is nu in balbezit. Talero haalt uit met een fantastische trap. Ontani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Terlecki speelt de bal door. Piccardoni verovert de bal door een tackle van achteren. Previti rent richting de bal. Talero verovert de bal door een tackle van achteren. Talero schiet op doel. Ontani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Unzueta neemt de hoekschop. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Unzueta met de inworp. Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Sandu geeft een hoge lob. Talero is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sandu kopt de bal weg. Piccardoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Owen met een sublieme pass. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:7

68e minuut.
Kucab met een sublieme pass. Owen rent richting de bal. Owen probeert naar een medespeler te passen. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ontani met een harde bal richting middenveld. Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Owen speelt de bal door. Talero is nu in balbezit. Talero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert D`Orazio de bal onder controle te krijgen. Owen is nu in balbezit. Owen met een sublieme pass. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero schiet op doel. Ontani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Talero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMA - Sporting Victoria 0:8

79e minuut.
Aiuto rent richting de bal. Gisbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gisbert passt de bal met de wreef. Talero rent richting de bal. Talero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMA 82%, Sporting Victoria 18%.
KMA - Sporting Victoria 0:8
KMA