Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Masked 11 G.S SASSOSCRITTO LIVORNO
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Şabanoğlu met de inworp. Likhtarovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhtarovicz probeert naar een medespeler te passen. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bassich kopt de bal weg. Bazin is nu in balbezit. Bazin geeft de bal voor. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Traini is nu in balbezit. Carlesso verovert de bal door een tackle van achteren. Larroque is nu in balbezit. Larroque draait met de bal, schiet en ... Giuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:1

12e minuut.
Şabanoğlu passt de bal zonder na te denken. Larroque bereikt de bal nog maar net als eerste. Larroque passt de bal in één keer door. Carlesso rent richting de bal. Carlesso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Şabanoğlu met de inworp. Likhtarovicz met een sublieme pass. Larroque is nu in balbezit. Carlesso rent richting de bal. Carlesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:2

16e minuut.
Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Venera rent richting de bal. Venera geeft een lange en hoge pass. Daar is Traini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlesso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:3

18e minuut.
Skrupskas verovert de bal door een tackle van achteren. Skrupskas geeft een lange en hoge pass. Francalancia rent richting de bal. Carlesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlesso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Likhtarovicz kopt de bal weg. Turoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carlesso rent richting de bal. Carlesso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:4

24e minuut.
Traini probeert de bal aan de voet te houden. Matmuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlesso rent richting de bal. Carlesso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Francalancia passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şabanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larroque bereikt de bal nog maar net als eerste. Larroque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Giuli trapt de bal weg van het doel. Şabanoğlu kopt de bal weg. Larroque is nu in balbezit. Larroque haalt uit met een fantastische trap. Giuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:5

32e minuut.
Matmuja kopt de bal weg. Larroque kan de bal niet met de borst controleren. Turoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja is nu in balbezit. Matmuja draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Larroque onderschept slim de pass. Larroque met een sublieme pass. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso draait met de bal, schiet en ... Giuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Şabanoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strozzi met de inworp. Venneri rent richting de bal. Venneri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 62%, G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 38%.
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:5

49e minuut.
Likhtarovicz rent richting de bal. Likhtarovicz passt de bal in één keer door. Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:6

51e minuut.
Likhtarovicz speelt de bal door. Venera speelt de bal door. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso draait met de bal, schiet en ... Giuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlesso rent richting de bal. Carlesso passt de bal in één keer door. Larroque heeft problemen om de bal te vangen. Larroque draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Venneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhtarovicz onderschept slim de pass. Likhtarovicz geeft een lange en hoge pass. Carlesso rent richting de bal. Carlesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Giuli trapt de bal weg van het doel. Likhtarovicz rent richting de bal. Likhtarovicz passt de bal zonder na te denken. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Francalancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanoğlu onderschept slim de pass. Traini is nu in balbezit. Traini geeft de bal voor. Şabanoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Matmuja rent richting de bal. Matmuja passt de bal in één keer door. Larroque bereikt de bal nog maar net als eerste. Larroque haalt uit met een fantastische trap. Giuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Foti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Venera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Matmuja de bal. Matmuja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:7

84e minuut.
Inworp. Şabanoğlu met een snelle inworp. Larroque bereikt de bal nog maar net als eerste. Larroque haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bassich de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Larroque passt de bal in één keer door. Tremonte is nu in balbezit. Matmuja verovert de bal door een tackle van achteren. Matmuja geeft een lange en hoge pass. Carlesso springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Traini onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şabanoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carlesso krijgt zijn hoofd ertegen. Giuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Larroque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larroque geeft een lange en hoge pass. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 73%, G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 27%.
FC Masked 11 - G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 0:8