Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Giulia Furie Rosse
433 Tactiek nove
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 43.9
weak Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Aldinucci kopt de bal weg. Dupont rent richting de bal. Dupont speelt de bal door. Pollam rent richting de bal. Pollam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Maltese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatigato speelt de bal door. Cattina met een sublieme pass. Pollam is nu in balbezit. Pollam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pollam is nu in balbezit. Pollam met een sublieme pass. Soncino rent richting de bal. Soncino haalt uit met een fantastische trap. Marenco probeert de bal aan de voet te houden. Giaveri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Aldinucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray passt de bal zonder na te denken. Pollam is nu in balbezit. Pollam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vitray met een sublieme pass. Pollam is nu in balbezit. Pollam passt de bal in één keer door. Soncino rent richting de bal. Soncino schiet op doel. Giaveri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray passt de bal met de wreef. Gregorio probeert de bal aan de voet te houden. Pollam rent richting de bal. Pollam draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bonardi rent richting de bal. Vitray onderschept slim de pass. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gabbianelli is nu in balbezit. Pollam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabbianelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabbianelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vitray kan de bal niet met de borst controleren. Maltese rent richting de bal. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Dupont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont passt de bal met de wreef. Pollam is nu in balbezit. Pollam passt de bal met de wreef. Soncino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Furie Rosse 0:1

33e minuut.
Daar is Pollam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollam passt de bal in één keer door. Soncino is nu in balbezit. Soncino draait met de bal, schiet en ... Giaveri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Antonioni met een sublieme pass. Daar is Dupont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont met een sublieme pass. Pollam is nu in balbezit. Pollam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dupont speelt de bal door. Klungelig pakt Pollam de bal. Pollam probeert naar een medespeler te passen. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Speranza onderschept slim de pass. Speranza geeft een hoge lob. Pollam rent richting de bal. Soncino is nu in balbezit. Soncino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Giulia 76%, Furie Rosse 24%.
Dinamo Giulia - Furie Rosse 0:1

48e minuut.
Gabbianelli rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont passt de bal zonder na te denken. Pollam is nu in balbezit. Pollam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Speranza probeert naar een medespeler te passen. Vitray is nu in balbezit. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Pollam rent richting de bal. Pollam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Furie Rosse 0:2

56e minuut.
Dupont is nu in balbezit. Dupont met een sublieme pass. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Pollam is nu in balbezit. Pollam geeft de bal voor. Giaveri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Mendicino komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cattina is nu in balbezit. Cattina passt de bal zonder na te denken. Vitray speelt de bal door. Pollam rent richting de bal. Pollam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mendicino geeft een lange en hoge pass. Pollam is nu in balbezit. Pollam met een sublieme pass. Soncino rent richting de bal. Soncino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Antonioni rent richting de bal. Antonioni speelt de bal door. Daar is Pollam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollam haalt uit met een fantastische trap. Giaveri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Furie Rosse 0:3

79e minuut.
Gabbianelli rent richting de bal. Gabbianelli geeft een hoge lob. Gregorio rent richting de bal. Pollam onderschept slim de pass. Pollam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mendicino kopt de bal weg. Daar is Marenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollam rent richting de bal. Pollam draait met de bal, schiet en ... Giaveri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Furie Rosse 0:4

87e minuut.
Antonioni met een sublieme pass. Mendicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendicino geeft een lange en hoge pass. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino haalt uit met een fantastische trap. Giaveri bokst de bal weg. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mendicino kopt de bal weg. Pollam is nu in balbezit. Pollam passt de bal met de wreef. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Giulia 83%, Furie Rosse 17%.
Dinamo Giulia - Furie Rosse 0:4