Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc juventus piemonte Mandraccio
Normal Tactiek Mandro884
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Ghiselli kopt de bal weg. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński schiet op doel. Petrozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:1

4e minuut.
Rivière met een sublieme pass. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid passt de bal met de wreef. Matijašević rent richting de bal. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Stubiński de bal. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicciomessere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński onderschept slim de pass. Stubiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Rivière speelt de bal door. Reid rent richting de bal. Reid passt de bal in één keer door. Daar is Stubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stubiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Reid speelt de bal door. Daar is Matijašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. Luzzatto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:2

17e minuut.
Ollivier geeft een lange en hoge pass. Matijašević kopt de bal weg. Stubiński rent richting de bal. Stubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:3

19e minuut.
Piesiak kopt de bal weg. Stubiński rent richting de bal. Stubiński passt de bal met de wreef. Matijašević rent richting de bal. Matijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:4

25e minuut.
Klungelig pakt Ghiselli de bal. Ollivier met een sublieme pass. Klungelig pakt Stubiński de bal. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Partele rent richting de bal. Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Stubiński met een sublieme pass. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Matijašević is nu in balbezit. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević is nu in balbezit. Stubiński rent richting de bal. Stubiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matijašević rent richting de bal. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. Petrozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:5

35e minuut.
Piesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiak geeft de bal voor. Matijašević rent richting de bal. Stubiński rent richting de bal. Stubiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ollivier rent richting de bal. Ollivier geeft een hoge lob. Luzzatto probeert de bal met de borst te controleren. Stubiński rent richting de bal. Stubiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:6

43e minuut.
Reid speelt de bal door. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević passt de bal in één keer door. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński geeft een hoge lob. Petrozzi bokst de bal weg.

44e minuut.
Luzzatto geeft de bal voor. Rivière kopt de bal weg. Daar is Vanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc juventus piemonte 86%, Mandraccio 14%.
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:6

53e minuut.
Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević is nu in balbezit. Klungelig pakt Matijašević de bal. Matijašević schiet op doel. Petrozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:7

54e minuut.
Ceka geeft de bal voor. Ollivier is nu in balbezit. Gambella maakt een afschuwelijke overtreding. Gambella krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stubiński passt de bal met de wreef. Reid rent richting de bal. Reid probeert naar een medespeler te passen. Matijašević rent richting de bal. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:8

56e minuut.
Brandolani probeert naar een medespeler te passen. Vanini rent richting de bal. Vanini met een sublieme pass. Stubiński rent richting de bal. Stubiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Reid met een sublieme pass. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński passt de bal in één keer door. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Martinenghi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ollivier de bal. Gambella is nu in balbezit. Ollivier verovert de bal door een tackle van achteren. Ollivier geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:9

62e minuut.
Ghiselli rent richting de bal. Ghiselli geeft de bal voor. Rivière kopt de bal weg. Daar is Stubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stubiński haalt uit met een fantastische trap. Petrozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Partele bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Reid speelt de bal door. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:10

64e minuut.
Brandolani passt de bal in één keer door. Reid rent richting de bal. Reid passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stubiński de bal. Stubiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević rent richting de bal. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:11

70e minuut.
Partele passt de bal zonder na te denken. Rivière rent richting de bal. Rivière passt de bal met de wreef. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Reid rent richting de bal. Reid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:12

77e minuut.
Piesiak kopt de bal weg. Daar is Matijašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matijašević passt de bal met de wreef. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:13

78e minuut.
Piesiak is nu in balbezit. Piesiak met een sublieme pass. Rivière probeert naar een medespeler te passen. Stubiński rent richting de bal. Stubiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Martinenghi rent richting de bal. Reid onderschept slim de pass. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cicciomessere de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Piesiak is nu in balbezit. Piesiak geeft een hoge lob. Daar is Cicciomessere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cicciomessere kan de bal niet met de borst controleren. Stubiński rent richting de bal. Stubiński probeert naar een medespeler te passen. Matijašević rent richting de bal. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:14

88e minuut.
Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollivier geeft de bal voor. Klungelig pakt Cicciomessere de bal. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Petrozzi met een sublieme pass. Rivière kopt de bal weg. Klungelig pakt Reid de bal. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński schiet op doel. Petrozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc juventus piemonte 90%, Mandraccio 10%.
fc juventus piemonte - Mandraccio 0:15