Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavernelle F.C. sannino team
Normal Tactiek ATA4A
41% Balbezit 59%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 47.6
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


7e minuut.
Estruch kopt de bal weg. Cabiddu heeft problemen om de bal te vangen. Ozera rent richting de bal. Ropiak is nu in balbezit. Ropiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ozera is nu in balbezit. Ozera schiet op doel. Siviero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - sannino team 0:1

9e minuut.
Cabiddu is nu in balbezit. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano passt de bal in één keer door. Daar is Ropiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Albiani rent richting de bal. Albiani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antonacci de bal. Ropiak rent richting de bal. Ropiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kełpikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ropiak de bal. Antonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ropiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Kełpikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch geeft een hoge lob. Ozera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Silvestra rent richting de bal. Kełpikowski onderschept slim de pass. Kełpikowski geeft een hoge lob. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Estruch de bal. Estruch met een sublieme pass. Albiani geeft de bal voor. Ropiak is nu in balbezit. Ropiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Daar is Ozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozera passt de bal in één keer door. Ropiak is nu in balbezit. Ropiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Cerretani rent richting de bal. Cerretani geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kełpikowski zal de hoekschop nemen. Ozera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ozera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atalla. Ozera raakt geblesseerd tijdens het duel. Bergamino met een snel genomen vrije trap. Ozera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Koev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazúrik is nu in balbezit. Pazúrik passt de bal met de wreef. Ozera is nu in balbezit. Ozera schiet op doel. Siviero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mirabili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera probeert naar een medespeler te passen. Ropiak is nu in balbezit. Ropiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kełpikowski speelt de bal door. Ropiak is nu in balbezit. Antonacci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antonacci krijgt een gele kaart. Ropiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ozera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - sannino team 0:2

44e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal met de wreef. Cerretani rent richting de bal. Ozera onderschept slim de pass. Ozera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Kełpikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełpikowski probeert naar een medespeler te passen. Ropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropiak draait met de bal, schiet en ... Siviero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - sannino team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 91%, sannino team 9%.
Tavernelle F.C. - sannino team 0:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kełpikowski geeft een lange en hoge pass. Ropiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Ozera de bal. Ozera passt de bal met de wreef. Ropiak is nu in balbezit. Ropiak draait met de bal, schiet en ... Antonacci probeert de bal aan de voet te houden. Siviero bokst de bal weg.

58e minuut.
Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Armelli probeert naar een medespeler te passen. Śmigło probeert naar een medespeler te passen. Ropiak is nu in balbezit. Ropiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kełpikowski met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano geeft de bal voor. Ropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - sannino team 0:4

62e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Daar is Antonacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerretani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropiak onderschept slim de pass. Ropiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ropiak rent richting de bal. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski speelt de bal door. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - sannino team 0:5

65e minuut.
Estruch probeert naar een medespeler te passen. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski geeft de bal voor. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Estruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch geeft een hoge lob. Ozera speelt de bal door. Ropiak rent richting de bal. Ropiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kełpikowski met de inworp. Estruch is nu in balbezit. Estruch geeft een hoge lob. Ozera is nu in balbezit. Ozera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Daar is Ozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozera probeert naar een medespeler te passen. Ropiak rent richting de bal. Ropiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kełpikowski met een snelle inworp. Estruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - sannino team 0:6

82e minuut.
Estruch passt de bal zonder na te denken. Ozera rent richting de bal. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Antonacci heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Estruch geeft een hoge lob. Siviero speelt de bal door. Inworp. Kełpikowski met de inworp. Estruch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mirabili passt de bal zonder na te denken. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Ropiak kan de bal niet met de borst controleren. Ropiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - sannino team 0:7

87e minuut.
Estruch rent richting de bal. Estruch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ropiak de bal. Estruch rent richting de bal. Estruch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zambrano geeft een hoge lob. Siviero speelt de bal door. Kełpikowski kopt de bal weg. Ropiak rent richting de bal. Ropiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 94%, sannino team 6%.
Tavernelle F.C. - sannino team 0:7