Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic Stars pio pio casteo club
Normal Tactiek DDD 5
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 51.2
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Teli is nu in balbezit. Geoghegan verovert de bal door een tackle van achteren. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Ghirardello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:1

6e minuut.
Scannapiecoro heeft problemen om de bal te vangen. Geoghegan verovert de bal door een tackle van achteren. Geoghegan passt de bal zonder na te denken. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini schiet op doel. Ghirardello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:2

9e minuut.
Buiarelli kopt de bal weg. Inworp. Schönewolf met de inworp. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:3

12e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Inguanti de bal. Orsini rent richting de bal. Orsini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre met een sublieme pass. Geoghegan is nu in balbezit. Klungelig pakt Orsini de bal. Orsini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:4

17e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Sirokos speelt de bal door. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel. Teli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:5

18e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Orsini heeft problemen om de bal te vangen. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:6

20e minuut.
Geoghegan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teli de bal onder controle te krijgen. Cefarelli is nu in balbezit. Orsini onderschept slim de pass. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft een hoge lob. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Ghirardello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:7

25e minuut.
Doeltrap. Ghirardello trapt de bal weg. Ruiz kopt de bal weg. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Inguanti geeft een lange en hoge pass. Cefarelli probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz kopt de bal weg. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brandolese probeert naar een medespeler te passen. Aguirre met een sublieme pass. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... Ghirardello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:8

34e minuut.
Macaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz met een sublieme pass. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Orsini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Schönewolf passt de bal in één keer door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Orsini is nu in balbezit. Inguanti rent richting de bal. Geoghegan onderschept slim de pass. Orsini rent richting de bal. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:9

42e minuut.
Tovo passt de bal zonder na te denken. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Orsini is nu in balbezit. Orsini schiet op doel. Ghirardello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Sirokos geeft een lange en hoge pass. Geoghegan kopt de bal weg. Orsini rent richting de bal. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Ghirardello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Stars 85%, pio pio casteo club 15%.
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:9

46e minuut.
Urdaneta komt het veld opgelopen. Laár komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ghirardello niet meer kan verder spelen. Arancini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sirokos geeft de bal voor. Teli heeft problemen om de bal te vangen. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... Arancini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:10

47e minuut.
Scannapiecoro speelt de bal door. Cefarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cefarelli geeft een lange en hoge pass. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:11

48e minuut.
Scannapiecoro heeft problemen om de bal te vangen. Scannapiecoro probeert naar een medespeler te passen. Aranciata rent richting de bal. Sirokos verovert de bal door een tackle van achteren. Sirokos geeft een hoge lob. Arancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laár is nu in balbezit. Laár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:12

55e minuut.
Schönewolf geeft de bal voor. Laár kopt de bal weg. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Laár met een sublieme pass. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... Arancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sirokos rent richting de bal. Sirokos probeert naar een medespeler te passen. Laár is nu in balbezit. Laár schiet op doel. Geoghegan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:13

63e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Brandolese begaat een overtreding. Aguirre raakt geblesseerd tijdens het duel. Schönewolf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Laár de bal. Laár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:14

66e minuut.
Aguirre controleert de bal met de borst. Aguirre speelt de bal door. Ruiz met een sublieme pass. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mačis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Urdaneta met een sublieme pass. Sirokos is nu in balbezit. Sirokos geeft een hoge lob. Geoghegan krijgt zijn hoofd ertegen. Arancini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Filantropol komt het veld opgelopen. Opałka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mačis is nu in balbezit. Mačis geeft de bal voor. Inguanti heeft problemen om de bal te vangen. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arancini trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opałka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačis is nu in balbezit. Mačis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Arancini met een harde bal richting middenveld. Opałka kopt de bal weg. Mačis speelt de bal door. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel. Arancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Urdaneta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opałka is nu in balbezit. Opałka passt de bal met de wreef. Laár heeft problemen om de bal te vangen. Laár schiet op doel. Arancini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geoghegan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laár maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:15

80e minuut.
Schönewolf geeft een hoge lob. Opałka speelt de bal door. Daar is Inguanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laár is nu in balbezit. Laár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:16

81e minuut.
Teli heeft problemen om de bal te vangen. Geoghegan is nu in balbezit. Buiarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan verovert de bal door een tackle van achteren. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:17

84e minuut.
Buiarelli passt de bal zonder na te denken. Inworp. Schönewolf met een snelle inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Geoghegan verovert de bal door een tackle van achteren. Geoghegan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:18

90e minuut.
Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranciata geeft de bal voor. Klungelig pakt Urdaneta de bal. Funghi rent richting de bal. Funghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Stars 83%, pio pio casteo club 17%.
Olympic Stars - pio pio casteo club 0:18