Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Wawel Kraków FC Naród Legnicki
Peszel-T Tactiek 343 dla att
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Katsamanis speelt de bal door. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman met een sublieme pass. Tektan is nu in balbezit. Tektan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Özer probeert de bal met de borst te controleren. Sima rent richting de bal. Brunese rent richting de bal. Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Sima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyák onderschept slim de pass. Polyák passt de bal zonder na te denken. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Iwanicki met een sublieme pass. Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Szulca rent richting de bal. Szulca schiet op doel. Hasaničević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyák rent richting de bal. Ayla onderschept slim de pass. Ayla geeft een hoge lob. Tektan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Özer kopt de bal weg. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla verovert de bal door een tackle van achteren. Ayla draait met de bal, schiet en ... Kniaź maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 1:0

44e minuut.
Tektan rent richting de bal. Iwanicki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanicki passt de bal met de wreef. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hasaničević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 55%, FC Naród Legnicki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 1:1

56e minuut.
Daar is Iwanicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özer geeft een lange en hoge pass. de la Cruz kopt de bal weg. Sima rent richting de bal. Sima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Ayla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuccio passt de bal zonder na te denken. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiducenco speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gaiducenco speelt de bal door. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanicki probeert naar een medespeler te passen. Szulca is nu in balbezit. Szulca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca draait met de bal, schiet en ... Hasaničević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Tektan passt de bal zonder na te denken. Găină rent richting de bal. Găină passt de bal met de wreef. Tektan is nu in balbezit. Tektan draait met de bal, schiet en ... Kniaź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Doeltrap. Caravati komt het veld opgelopen. Caballero komt het veld opgelopen. Kosančić komt het veld opgelopen. Gqosha komt het veld opgelopen. Oligati komt het veld opgelopen. Kobylaniec komt het veld opgelopen. Rochnowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kahraman passt de bal met de wreef. Oligati heeft problemen om de bal te vangen. Oligati passt de bal met de wreef. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić draait met de bal, schiet en ... Rochnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Caravati is nu in balbezit. Caravati geeft een lange en hoge pass. Oligati kopt de bal weg. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić haalt uit met een fantastische trap. Rochnowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 48%, FC Naród Legnicki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Gqosha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Znaczko de bal onder controle te krijgen. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić draait met de bal, schiet en ... Rochnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 2:1

103e minuut.
Gaiducenco passt de bal zonder na te denken. Szulca is nu in balbezit. Líšnický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szulca raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hasaničević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 52%, FC Naród Legnicki 48%.
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 2:1

106e minuut.
Klungelig pakt Kosančić de bal. Brunese is nu in balbezit. Kosančić speelt de bal door. Klungelig pakt Oligati de bal. Oligati draait met de bal, schiet en ... Rochnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

110e minuut.
Kivkucāns rent richting de bal. Szulca verovert de bal door een tackle van achteren. Szulca met een sublieme pass. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

113e minuut.
Klungelig pakt Caravati de bal. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caravati krijgt een gele kaart. Sima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Znaczko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özer kopt de bal weg. Sima rent richting de bal. Sima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

120e minuut.
Caravati geeft een lange en hoge pass. Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Oligati is nu in balbezit. Oligati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 26%, FC Naród Legnicki 74%.
WKS Wawel Kraków - FC Naród Legnicki 3:1