Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRT La Masia Poland
4-3-3 Martin Tactiek Wlasna
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Zambarbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambarbieri passt de bal met de wreef. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński geeft de bal voor. Aslanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - La Masia Poland 0:1

8e minuut.
Manteca kopt de bal weg. Daar is Siwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwek speelt de bal door. Manteca is nu in balbezit. Manteca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chitaru passt de bal in één keer door. Jończyk rent richting de bal. Jończyk passt de bal zonder na te denken. Manteca rent richting de bal. Manteca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ponting controleert de bal met de borst. Antolić is nu in balbezit. Ponting onderschept slim de pass. Ponting draait met de bal, schiet en ... Franus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - La Masia Poland 0:2

27e minuut.
Caspari onderschept slim de pass. Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru passt de bal met de wreef. Manteca heeft problemen om de bal te vangen. Manteca schiet op doel. Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 44%, La Masia Poland 56%.
WRT - La Masia Poland 0:2

49e minuut.
Topek geeft een hoge lob. Reitz rent richting de bal. Reitz speelt de bal door. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sobczyński passt de bal zonder na te denken. Janiec probeert de bal aan de voet te houden. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić geeft een hoge lob. Ponting maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Jończyk passt de bal met de wreef. Daar is Tenderenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenderenda passt de bal met de wreef. Małyczak is nu in balbezit. Małyczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - La Masia Poland 1:2

69e minuut.
Ocokoljić heeft problemen om de bal te vangen. Ocokoljić passt de bal in één keer door. Sobczyński speelt de bal door. Ponting is nu in balbezit. Ponting draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Sobczyński is nu in balbezit. Sobczyński speelt de bal door. Ponting is nu in balbezit. Ponting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - La Masia Poland 1:3

86e minuut.
Malarz onderschept slim de pass. Malarz met een sublieme pass. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić geeft een hoge lob. Antolić controleert de bal met de borst. Franus bokst de bal weg. Daar is Ponting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - La Masia Poland 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 49%, La Masia Poland 51%.
WRT - La Masia Poland 1:4