Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 FC Werewolfs
d1 Tactiek mur
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten outstanding
weak Passen excellent
average Verdedigen good


2e minuut.
Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coman. Torlasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tymrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sachse geeft de bal voor. Košarac rent richting de bal. Košarac passt de bal in één keer door. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:1

18e minuut.
Otrocki passt de bal zonder na te denken. Torlasco is nu in balbezit. Ciemny is nu in balbezit. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco schiet op doel. Prusek bokst de bal weg.

23e minuut.
Košarac passt de bal zonder na te denken. Vogels rent richting de bal. Vogels geeft een lange en hoge pass. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vogels geeft een hoge lob. Filipek heeft problemen om de bal te vangen. Filipek speelt de bal door. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ciemny speelt de bal door. Filipek rent richting de bal. Filipek met een sublieme pass. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel. Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Torlasco schiet op doel. Prusek speelt de bal door. Vogels kopt de bal weg. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prusek trapt de bal weg van het doel. Otrocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Tymrowski de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Prusek bokst de bal weg. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:2

38e minuut.
Košarac is nu in balbezit. Košarac geeft een lange en hoge pass. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. Prusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:3

42e minuut.
Košarac passt de bal in één keer door. Daar is Sachse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogels speelt de bal door. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Prusek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balogh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 75%, FC Werewolfs 25%.
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:3

46e minuut.
Otrocki kopt de bal weg. Coman heeft problemen om de bal te vangen. Torlasco rent richting de bal. Torlasco schiet op doel. Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

51e minuut.
Ciemny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balogh met de inworp. Klungelig pakt Torlasco de bal. Torlasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Biscay geeft een hoge lob. Coman heeft problemen om de bal te vangen. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Torlasco de bal. Torlasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Korzonek rent richting de bal. Korzonek passt de bal met de wreef. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ... Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:4

57e minuut.
Korzonek geeft een lange en hoge pass. Samotny controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biscay maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Torlasco probeert de bal met de borst te controleren. Torlasco draait met de bal, schiet en ... Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:5

59e minuut.
Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh geeft een hoge lob. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... Prusek bokst de bal weg. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:6

62e minuut.
Korzonek geeft de bal voor. Coman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Torlasco rent richting de bal. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh passt de bal met de wreef. Torlasco rent richting de bal. Torlasco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Otrocki de bal. Otrocki passt de bal zonder na te denken. Filipek rent richting de bal. Filipek geeft de bal voor. Torlasco springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Košarac de bal. Košarac geeft een lange en hoge pass. Torlasco rent richting de bal. Torlasco schiet op doel. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:7

69e minuut.
Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coman de bal. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Prusek bokst de bal weg.

70e minuut.
Tymrowski kopt de bal weg. Otrocki rent richting de bal. Otrocki speelt de bal door. Daar is Torlasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:8

72e minuut.
Coman kopt de bal weg. Ciemny heeft problemen om de bal te vangen. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:9

78e minuut.
Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco geeft een hoge lob. Otrocki kopt de bal weg. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski schiet op doel. Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Jaton heeft problemen om de bal te vangen. Korzonek speelt de bal door. Filipek rent richting de bal. Filipek geeft een hoge lob. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Otrocki met een sublieme pass. Filipek heeft problemen om de bal te vangen. Filipek met een sublieme pass. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torlasco rent richting de bal. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:10

87e minuut.
Klungelig pakt Vogels de bal. Vogels passt de bal zonder na te denken. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco draait met de bal, schiet en ... Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:11

90e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Filipek de bal. Filipek speelt de bal door. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 82%, FC Werewolfs 18%.
Delinki 2021 - FC Werewolfs 0:12