Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dzikie Pomarańcze KS_Lechia_Gdańsk
532 Tactiek Niespodzianka
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 44
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Bankert de bal. Zębacki rent richting de bal. Hoffmann maakt een afschuwelijke overtreding. Hoffmann is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Bankert de bal onder controle te krijgen. Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki met een sublieme pass. Kuzmanov heeft problemen om de bal te vangen. Kuzmanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov draait met de bal, schiet en ... Europaeus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:1

12e minuut.
Inworp. Berbeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smailbegović speelt de bal door. Zębacki rent richting de bal. Zębacki schiet op doel. Europaeus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Podgórniak probeert naar een medespeler te passen. Madoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń met een sublieme pass. Ječmínek rent richting de bal. Ječmínek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:2

17e minuut.
Aliancki geeft een hoge lob. Zębacki kopt de bal weg. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov schiet op doel. Europaeus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:3

18e minuut.
Szarmach verovert de bal door een tackle van achteren. Szarmach passt de bal met de wreef. Ječmínek probeert naar een medespeler te passen. Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:4

21e minuut.
Berbeć probeert naar een medespeler te passen. Ječmínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ječmínek geeft een lange en hoge pass. Kuzmanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Europaeus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:5

22e minuut.
Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft een hoge lob. Inworp. Ječmínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smailbegović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Madoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń geeft de bal voor. Kuzmanov probeert de bal met de borst te controleren. Kuzmanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:6

27e minuut.
Rempała geeft een hoge lob. Madoń speelt de bal door. Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:7

29e minuut.
Berbeć geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mäntyvaara de bal. Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:8

32e minuut.
Madoń probeert naar een medespeler te passen. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć speelt de bal door. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov haalt uit met een fantastische trap. Europaeus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Źdźbło passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bankert de bal. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki rent richting de bal. Zębacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Suski komt het veld opgelopen. Rosocha komt het veld opgelopen. Kábrt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 70%, KS_Lechia_Gdańsk 30%.
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:8

61e minuut.
Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć passt de bal zonder na te denken. Bankert is nu in balbezit. Smailbegović onderschept slim de pass. Smailbegović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Smailbegović probeert naar een medespeler te passen. Ječmínek rent richting de bal. Ječmínek passt de bal in één keer door. Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ječmínek speelt de bal door. Zębacki rent richting de bal. Rempała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rempała krijgt een gele kaart. Zębacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Smailbegović met een snel genomen vrije trap. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov haalt uit met een fantastische trap. Europaeus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:9

74e minuut.
Zębacki onderschept slim de pass. Zębacki passt de bal zonder na te denken. Ječmínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ječmínek geeft een hoge lob. Kuzmanov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dzikie Pomarańcze 71%, KS_Lechia_Gdańsk 29%.
Fc Dzikie Pomarańcze - KS_Lechia_Gdańsk 0:9