Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Opole Ziółko Amsterdam
352 Tactiek Maja
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.3 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Tenente kopt de bal weg. Daar is Ćwikła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziara rent richting de bal. Koziara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cardoso Filho met een sublieme pass. Fornalik speelt de bal door. Korona met een sublieme pass. Törkerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Törkerdem schiet op doel. Cardoso Filho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:1

11e minuut.
Korona bereikt de bal nog maar net als eerste. Korona passt de bal met de wreef. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem schiet op doel. Cardoso Filho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:2

13e minuut.
Crespo kopt de bal weg. David is nu in balbezit. David speelt de bal door. de Ligt rent richting de bal. de Ligt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
David passt de bal zonder na te denken. Daar is de Ligt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomčo begaat een overtreding. Tomčo krijgt een gele kaart. de Ligt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornalik komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Eco kopt de bal weg. Fornalik rent richting de bal. Fornalik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt de Ligt de bal. de Ligt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fornalik onderschept slim de pass. Fornalik geeft een lange en hoge pass. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:3

24e minuut.
Korona probeert naar een medespeler te passen. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik passt de bal in één keer door. Törkerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Törkerdem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik passt de bal zonder na te denken. Törkerdem is nu in balbezit. Törkerdem schiet op doel. Cardoso Filho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft een hoge lob. Fornalik kopt de bal weg. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem draait met de bal, schiet en ... Cardoso Filho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tomčo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. David met een snelle inworp. Korona geeft een lange en hoge pass. Törkerdem springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cardoso Filho probeert wanhopig de bal te grijpen. de Ligt is nu in balbezit. de Ligt draait met de bal, schiet en ... Cairo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:4

36e minuut.
de Ligt rent richting de bal. de Ligt passt de bal zonder na te denken. David speelt de bal door. de Ligt rent richting de bal. de Ligt schiet op doel. Cardoso Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Târşitu verovert de bal door een tackle van achteren. Târşitu met een sublieme pass. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik geeft de bal voor. Törkerdem kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rašović is nu in balbezit. David verovert de bal door een tackle van achteren. David met een sublieme pass. de Ligt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ligt haalt uit met een fantastische trap. Cardoso Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Ligt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ligt haalt uit met een fantastische trap. Cardoso Filho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Törkerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törkerdem passt de bal met de wreef. de Ligt rent richting de bal. de Ligt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:5

43e minuut.
Daar is Serfilippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenente rent richting de bal. Tenente passt de bal in één keer door. Törkerdem is nu in balbezit. Törkerdem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Korona controleert de bal met de borst. Korona passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cairo de bal. Törkerdem is nu in balbezit. Törkerdem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Opole 72%, Ziółko Amsterdam 28%.
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:5

46e minuut.
Banasik komt het veld opgelopen. Brunetto komt het veld opgelopen. Sánchez komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła passt de bal in één keer door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David geeft de bal voor. Brunetto krijgt zijn hoofd ertegen. Cardoso Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornalik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korona geeft een hoge lob. Brunetto rent richting de bal. Brunetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:6

50e minuut.
Cairo met een sublieme pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft een lange en hoge pass. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem schiet op doel. Cardoso Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Daar is Tenente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korona bereikt de bal nog maar net als eerste. Korona passt de bal in één keer door. Törkerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Törkerdem draait met de bal, schiet en ... Cardoso Filho bokst de bal weg.

56e minuut.
Korona probeert naar een medespeler te passen. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik speelt de bal door. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem schiet op doel. Cardoso Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Crespo speelt de bal door. Törkerdem is nu in balbezit. Törkerdem passt de bal zonder na te denken. Brunetto is nu in balbezit. Brunetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:7

63e minuut.
Korona verovert de bal door een tackle van achteren. Korona geeft een lange en hoge pass. Brunetto kopt de bal weg. Törkerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Törkerdem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tenente kan de bal niet met de borst controleren. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła geeft een hoge lob. Törkerdem is nu in balbezit. Törkerdem haalt uit met een fantastische trap. Cardoso Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Târşitu is nu in balbezit. Serfilippi begaat een overtreding. Târşitu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćwikła met een snel genomen vrije trap. Törkerdem kan de bal niet met de borst controleren. Eco geeft de bal voor. Koziara is nu in balbezit. Koziara schiet op doel. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
David kopt de bal weg. Brunetto is nu in balbezit. Brunetto geeft een hoge lob. Törkerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Törkerdem draait met de bal, schiet en ... Cardoso Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tenente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem schiet op doel. Cardoso Filho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:8

71e minuut.
Cardoso Filho trapt de bal weg. Fornalik rent richting de bal. Fornalik passt de bal zonder na te denken. Daar is Törkerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törkerdem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:9

73e minuut.
Brunetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunetto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eco de bal onder controle te krijgen. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Korona passt de bal in één keer door. Cairo verovert de bal door een tackle van achteren. Törkerdem is nu in balbezit. Törkerdem haalt uit met een fantastische trap. Cardoso Filho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:10

78e minuut.
Târşitu geeft een hoge lob. Korona probeert naar een medespeler te passen. Törkerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Törkerdem draait met de bal, schiet en ... Cardoso Filho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:11

79e minuut.
Fornalik rent richting de bal. Fornalik speelt de bal door. Brunetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:12

82e minuut.
Klungelig pakt Fornalik de bal. Fornalik passt de bal in één keer door. Törkerdem rent richting de bal. Törkerdem haalt uit met een fantastische trap. Cardoso Filho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:13

87e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Korona kopt de bal weg. Cairo heeft problemen om de bal te vangen. Törkerdem is nu in balbezit. Törkerdem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Opole 75%, Ziółko Amsterdam 25%.
Atom Opole - Ziółko Amsterdam 0:13